Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΝEE Make Up Milano - REVIEW-

Ηello Fairy - Girls.....

Κατά την διάρκεια της αναζήτησης μου (μπορείς να δείς εδώ) για ένα καλό drugstore foundation, έχω δοκιμάσει ήδη αρκετά αλλά χωρίς να καταλήξω 100% σε κάποιο που να καλύπτει τις ανάγκες μου!

Και πάνω στην ξέφρενη αναζήτηση, ήρθε ένας φάκελος απο την AML Cometics με δύο προιόντα απο την ΝΕΕ Makeup Milano! Η AML Cosmetics διαθέτει On-line shop που θα βρείτε και τα παρακάτω προιόντα μεταξύ άλλων!
 Tο ένα είναι ένα κραγιόν σε ροζ-φουξ απόχρωση σε στύλ gloss. Είναι το  High Shine Lipstick στην απόχρωση 149!

Η εταιρεία αναφέρει σχετικά:

Αναδείξτε την ομορφιά των χειλιών σας με αυτό το κραγιόν. Αποτελεί τον καρπό μιας επαναστατικής διαδικασίας. Η προτωποριακή gel φόρμουλα, του χαρίζει την φωτεινότητα του gloss και την άνεση του κραγιόν. Απαλό με βελούδινη υφή και εξαιρετικά ενυδατικό. Δίνει αποτέλεσμα εξαιρετικού όγκου. Χωρίς paraben, πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ για έντονα αντιγηραντικό αποτέλεσμα. Εύκολο στην εφαρμογή και τέλειο για κάθε περίσταση.

Πρόκειται για ένα κραγιόν με όχι έντονο χρωματικό αποτέλεσμα αλλά είναι πολύ γυαλιστερό και ιδιαίτερα ενυδατικό για τα χείλια. Διάρκεια δεν έχει σημαντική αλλά είναι τόσο ελαφριά η σύσταση του που μπορείς να το ανανεώνεις συνέχεια και παντού! 
Στα συν η εμφάνιση του, στην  μαύρη, λεπτή, και sleek συσκευασία του!

















          SWATCH 



 Το δεύτερο προιόν ήταν ένα δείγμα του Sensory Mouse Makeup στην απόχρωση Μ01 ! 


 Η εταιρεία το περιγράφει ώς εξής:

Χαρακτηριστικά Sensory Mousse Mat Foundation (Oil Free):

Ένα oil free make up με απαλή υφή κρεμώδες και ελαφρύ σε μορφή μους, εύκολο στη χρήση και ιδανικό για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες. Απορροφάται γρήγορα, είναι μακράς διάρκειας και εύκολο στην εφαρμογή του χάρη στη σιλικόνη που περιέχει. Οι απαλές απορροφητικές πούδρες που εμπλουτίζουν την σύνθεση του δίνουν ένα τέλειο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Τα επιλεγμένα συστατικά του διασφαλίζουν μια απαλή μοναδική σύνθεση. 

Την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα το εφάρμοσα με τα δάχτυλα και το αποτέλεσμα ήταν απερίγραπτο! Δεν απλώθηκε σωστά, άφησε σημάδια, σε κάποια σημεία φαινόταν ξηρή η επιδερμίδα μου .... Την επόμενη φορά όμως αφού ξαναδιάβασα και τις προτάσεις εφαρμογής του, το έβαλα με το cosmo  σφουγγαράκι μου και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό! Αέρινο, ματ, ομοιόμορφο και με διάρκεια ματ αποτελέσματος! Δεν νομίζω ότι ενδείκνυται για ξηρές επιδερμίδες γιατί είναι αρκετά "στεγνό" από μόνο του, ακόμα και πάνω στο πρόσωπο. Για το μεικτό πρόσωπο μου, με γλύτωσε για αρκετές ώρες από την γυαλάδα του "τ".  Πραγματικά μου άρεσε πολύ η εφαρμογή του αν και ίσως χρειαζόμουν το λίγο πιο σκούρο, παρόλα αυτά μου έκανε εντύπωση η σταθερότητα του!  

Αφού ολοκληρώσω την αναζήτηση μου για το τέλειο foundation, ίσως το προτιμήσω, γιατί μέχρι τώρα έχει την ψηλότερη βαθμολογία για τα δικά μου Standards!   
έχω ήδη απλώσει μία ποσότητα απο το mouse foundation και σχεδόν δεν φαίνετε!!

Σας άρεσαν τα προιόντα της Nee Make up Milano Fairy - Girls? Εσείς χρησιμοποιείτε mouse foundation? Θα χαρώ να διαβάσω τις εντυπώσεις σας!

Many Kisses from mat faced Fairy {oo} Mary!  

P.S. Τα παραπάνω προιόντα στάλθηκαν απο την AML Cosmetics για να τα δοκιμάσω και να γράψω την ειλικρινή μου άποψη γι'αυτά, χωρίς καμία περαιτέρω υποχρέωση!

 

8 σχόλια:

  1. φαίνονται πολύ ωραία όλα!!!
    http://jiubilo.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εχω δοκιμάσει την συγκεκριμένη εταιρία αλλα μου φαίνεται πολυ ενδιαφέρω η mousse σίγουρα θα ριξω μια ματια.
    Θα ηθελα να σε ενημερώσω οτι τρεχει ενας διαγωνισμός στο blog μου που ισως να σε ενδιαφέρει.
    http://beautylandsecrets.blogspot.gr/2013/01/super-giveawayeyeshadow-palette-naked-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το mouse πραγματικά με ξάφνιασε με την ποιότητα του και την σταθερότητα του!! Θα ρίξω μια ματιά σίγουρα στον διαγωνισμό σου!!Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  3. Το foundation φαίνεται καλό,αν κι εγώ προτιμώ να το απλώνω με τα δάχτυλα!Θα τα δοκίμαζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμένο δεν μου λειτούργησε με τα δαχτυλα, και το προτιμώ και εγώ, αφήνει κομματάκια και δεν γίνεται ομοιόμορφο, τουλάχιστον στην δικιά μου επιδερμίδα..... Μια δοκιμή θα σε πείσει!! Φιλιά

      Διαγραφή
  4. Μια χαρά μου ακούγεται το review. Που τα βρίσκουμε?
    Best Regards
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε στο on line shop τους που εχω το link στην αρχή σχεδόν της ανάρτησης!! Φιλιά

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...