Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Bye-Bye Buy!! Skinleya anti aging-lifting foundation

Hallo Fairies.....miss me?

Εντάξει, εντάξει ξέρω έχετε δίκιο χθες σας ξέχασα, αλλά σήμερα θα σας αποζημιώσω ελπίζω! Από προηγούμενο post μου θα θυμάστε την αγάπη μου για την μάρκα καλλυντικών Sisley. Κάποια στιγμή λοιπόν που χρειαζόμουν ένα foundation ήταν ο καιρός που η Sisley λάνσαρε το "Skinleya anti aging-lifting foundation".
Η τιμή του όμως ήταν αρκετά "τσουχτερή" για ένα foundation όποιες και αν είναι οι δράσεις του, και γι' αυτό περίμενα μία ευκαιρία για να το αποκτήσω! Και ναι την καλύτερη προσφορά την βρήκα και πάλι στα αφορολόγητα του αεροδρομίου. Οπότε και το έκανα δικό μου. Αλλά......

Πέστε λίγο τα φώτα μέσα στο κτίριο, λίγο λάθος εκτίμηση, λίγο η ενοχλητική πωλήτρια, πήρα μία απόχρωση η οποία δεν  μου ταίριαξε καθόλου στο πρόσωπο (είναι πολύ πορτοκαλί θα έλεγα, και είμαι σαν να βγήκα απο αποτυχημένο solarium)! Παρόλα αυτά προσπάθησα την άνοιξη να το βάλω μερικές φορές. Πλήρης αποτυχία!!!
Η Sisley ισχυρίζεται : άμεση λείανση της επιφάνεια της επιδερμίδας, αναζωογόνηση και άμεση λάμψη, καταπολέμηση κατά των ελεύθέρων ριζών με επιλεγμένα ενεργά συστατικά, καταπολέμηση των ρυτίδων και ενυδάτωση . Άμεσο αποτέλεσμα Lifting και αντιγυρναντικές ιδιότητες.
Τα δικά μου συμπεράσματα : Ίσως να εξομαλύνει λίγο την επιφάνεια της επιδερμίδας και τις γραμμές έκφρασης λόγω του ότι είναι πολύ ενυδατικό, αλλά ως εκεί!! Ούτε lifting, ούτε αντιγύρανση αντιλήφθηκα (αν και για αυτό θα απαιτείται μακροχρόνια χρήση). Τίποτα το ιδιαίτερο σαν foundation και  χωρίς να έχει να προσφέρει κάποιο ξεχωριστό αποτέλεσμα!! 
Επειδή όμως, όπως και να το κάνεις, δεν μου πάει καρδιά να το πετάξω, το χρησιμοποιώ αυτές τις μέρες αναμεμειγμένο με μία ίση ποσότητα της γνωστής σε όλες μας BB της Garnier για μάτ αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έτσι είναι αρκετά καλό (αφού και η light απόχρωση της BB μου έπεφτε λίγο περισσότερο ανοιχτή από όσο θα ήθελα). 


Ξέχασα να σας αναφέρω το πιό μεγάλο θετικό της Skinleya, έρχεται με το δικό της βουρτσάκι ειδικό για την εφαρμογή  foundation, πρόκειται για την μικρογραφία του fullsize foundation brush της εν λόγω εταιρείας. Είναι πολύ καλής ποιότητας και με βόλεψε απίστευτα, μια και δεν είχα δοκιμάσει ποτέ την εφαρμογή του foundation με βουρτσάκι. 
Προσπαθήστε Fairy Girls να μην πετάτε καλλυντικά που δεν σας βόλευαν απόλυτα, προσπαθήστε να τα βελτιώσετε ή να τα αλλάξετε συνδιάζοντας τα  με άλλα, δείτε το σαν μία επένδυση που έχετε κάνει και είναι κρίμα να πετάξετε! Και εγώ σε αυτή την προσπάθεια είμαι!!!! 

Σας άρεσε το regret-bad review μου? (αν και λίγο οξύμωρο  να σου αρέσει κάτι κακό!). Εσείς έχετε καλλυντικά που τα συνδυάζετε με άλλα προκειμένου να τα βελτιώσετε και να μην τα πετάξετε?

Kisses from two combined foundations faced 
Fairy {oo} Mary!  

Οι φωτογραφίες προέρχονται εξ ολοκλήρου από το διαδίκτυο διότι δεν είχα την δυνατότητα την δεδομένη στιγμή να βγάλω τις δικές μου. 

5 σχόλια:

  1. Τελεια η ιδεα σου να ανοιξεις την αποχρωση με την ΒΒ.
    Kristina recently posted.. Bouquet de Fleurs N°108.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ και εγω πιστεύω ότι είναι καλή ιδέα...μη παει και χαμενο δλδ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πινέλο καλή προσθήκη όντως
    Μαίρη μου κάποια χρώματα σε γραμματοσειρά όπως το πράσινο και το μωβ αν και τα λατρεύουμε δε φαίνονται πολύ καλό στο γκρι φόντο και σε κινητό δε φαίνονται καθόλου :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ γλυκια μου θα το έχω υποψιν μου, δεν ειχα σκεφτει την παραμετρο "κινητο"!

      Διαγραφή
  4. Εφευρετικότατη...Όλες την έχουμε πατήσει κάποια στιγμή..όταν την πατάς με ακριβο προϊον είναι διπλό το κακό😩

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...