Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Review of That's Better's Shower Oil .... etc.

Γειά σας και πάλι Νεραιδοκορίτσια μου......
Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να "στηρίζω" όσο και όπου μπορώ την Ελληνική αγορά, προσπαθώ δηλαδή να αγοράζω ελληνικά ρούχα και ενίοτε ελληνικά καλυντικά!! Σήμερα θα σας πώ την εμπειρία μου για ένα full size προιόν και τρία δείγματα που δοκίμασα απο την ελληνική εταιρεία That's Better. Πρόκειται για μια σειρά προιόντων που βασίζονται στην δύναμη του superfruit acai berry, και έχει πολύ καλές τιμές και πολύ παιχνιδιάρικες συσκευασίες!
Το πρώτο και μοναδικό προς το παρόν προιόν που έχω αγοράσει απο την εν λόγω εταιρεία  είναι λαδάκι (ναι , ναι , πάλι για λαδάκι θα γράψω) το οποίο είναι ιδανικό για ξύρισμα. Το όνομα του είναι "Brave and shave" και στο λογότυπο του αναφέρει "Ι melt into your skin, cause shower life should be easy-peasy, for the fast and furius chicks". Έξυπνο έτσι? 

Πρόκειται λοιπόν για ένα λάδι ξυρίσματος που το βάζουμε σε εντελώς στεγνή επιδερμίδα  και στην συνέχεια ρίχνουμε μερικές σταγόνες νερό και αυτό παίρνει μορφή κρέμας και στη συνέχεια ξυριζόμαστε!! Πραγματικά αφήνει τα πόδια πολύ απαλά και βοηθάει στο να γλυστράει το ξυράφι πιο εύκολα στα πόδια!! 
το λάδι στην αρχική του μορφή....
και αφού βραχεί...είναι έτοιμο για χρήση!
Σε περίπτωση που ο καλός σας ξεμείνει καμιά φορά απο αφρό ξυρίσματος, μπορείτε να του το δανείσετε, κάνει και για αντρικό πρόσωπο!! Το φαρμακείο απο το οποίο το προμηθεύτηκα μου έδωσε και τρία δειγματάκια, το ένα ήταν η μάσκα Face Lift η οποία ομολογουμένως μου άρεσε αρκετά!!     
Το δεύτερο δειγματάκι ήταν το After Party Secret, ένα serum το οποίο κάνει τα μαγικά του μετά από ένα ξέφρενο ξενύχτι και σε κάνει να φαίνεσαι και πάλι φρέσκια και ανανεωμένη ακόμα και με ελάχιστες ώρες ύπνου. Εμένα προσωπικά σε αυτό το serum με χάλασε η πολύ έντονη μυρωδιά του, σαν αποτέλεσμα καλό αλλά χρησιμοποίησα μόνο το μισό και μόνο μία φορά, γιατί πραγματικά με ενόχλησε! Και να σας διευκρινήσω ότι σε γενικές γραμμές μου αρέσουν οι μυρωδιές σε κάποια προιόντα που χρησιμοποιώ και δεν είμαι και τόσο ευαίσθητη σε αυτές!
Το τρίτο και τελευταίο δείγμα που δοκίμασα απο την That's better ήταν η 24η κρέμα προσώπου και ματιών Plump and Go, προσφέρει και ενυδάτωση, φωτοπροστασία και αντι-γήρανση!!  Πολύ καλή υφή και πολύ καλή ενυδάτωση,είναι ένα προιόν που σίγουρα θα αγοράσω!
 Τρία στα τέσσερα λοιπόν για μένα η That's Better, και σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία θα προμηθευτώ και  άλλα προιόντα της. 

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει προιόντα της  That's Better? Θα χαρώ να διαβάσω τις εντυπώσεις σας!

 Kisses from fast and furius Fairy {oo} Mary !

8 σχόλια:

  1. Εχεις πολύ μεγαλύ εμπειρία πάνω στα καλλυντικά και πολλή ωραίες προτάσεις .Σε ευχαριστούμε πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. geia sou koukla!!
    pragmatika polu wraio post kai polu enimerwtikoo!
    XOXO

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν εχει τυχει ποτε να χρησιμοποιησω προιοντα το λαδακι μου φαινεται ενδιαφερον οπως το περιγραφεις
    φιλιαα

    http://caramellitsa.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hey,dustuxws den exw dokimasei kanena apo auta ta proionta alla pote den einai arga!!!
    polu kalo kai enhmerwtiko to post sou bravo!!!:)
    xxx
    http://sylviefashionlove.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...