Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Τριαντάφυλλα για αντιγύρανση?

Hi Fairy Girls....It's Monday again...

Σήμερα στα μικρά μυστικά της Δευτέρας λέω να σας μιλήσω για τον πιο οικονομικό τρόπο να γλυτώσετε από μικρές ρυτίδες και να ενυδατώσετε πλήρως το πρόσωπο σας  κατά την διάρκεια της νύχτας...
Η λύση λέγεται "βιολογικό λάδι από τριαντάφυλλο",
λίγες σταγόνες και λίγο μασάζ στο πρόσωπο εώς ότου απορροφηθεί και είμαστε μια χαρά. Μυρίζει υπέροχα και χαλαρωτικά, σας συστήνω να το χρησιμοποιήσετε μισή με μία ώρα πριν πέσετε στο κρεβάτι για να έχει προλάβει να απορροφηθεί και να μην φύγει όλο στα μαξιλάρια !  



Και έχω και μία ακόμα λύση να προτείνω... σας φαίνονται πολύ ακριβές οι κρέμες ματιών? Αγοράστε βιολογικό αμυγδαλέλαιο. Είναι η καλύτερη ενυδάτωση για την περιοχή των ματιών και θρέφει και τις βλεφαρίδες παράλληλα και τις αφήνει γερές και λαμπερές. Εάν αναρωτιέστε γιατί να πάρετε και ένα δευτερο λάδι αφού θα χρησιμοποιείτε ήδη το τριανταφυλλέλαιο, θα σας απαντήσω ότι η λεπτόρρευστη σύσταση του αμυγδαλέλαιου είναι ιδανική για να απορροφηθεί από την πολύ ευαίσθητη περιοχή του ματιού. 
Εγώ χρησιμοποιώ και τα δύο λάδια εδώ και πολύ πολύ καιρό (με μια διακοπή κατά την διάρκεια του καλοκαιριού) και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω μία πολύ μικρή δυσχρωμία στον δεξιό κρόταφο και έχω δοκιμάσει τις πιο ακριβές λευκαντικές κρέμες χωρίς ιδιαίτερο φανερό αποτέλεσμα, και όμως με το λάδι τριαντάφυλλου είδα διαφορά αισθητή (καλά μην φανταστείτε ότι έφυγε εντελώς η πανάδα αλλά ξεθώριασε αποδεκτά).
 Εάν το πρόσωπο σας είναι αρκετά ξηρό μπορείτε αφού απορροφηθούν τα λάδια να χρησιμοποιήσετε και κρέμα αλλά.... μάλλον δεν θα χρειαστεί! Τα παραπάνω έλαια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα φαρμακεία και σε κάποια on-line φαρμακεία θα βρείτε οικονομικότερες μάρκες με πολύ καλή σύσταση. Τα δικά μου λάδια ανήκουν στην Αυστριακή εταιρεία STYXX η οποία είναι βραβευμένη για τις βιολογικές της καλλιεργείες.

Λοιπόν πώς σας φάνηκε ο εναλλακτικός μου  τρόπος ενυδάτωσης? Θα χαρώ να διαβάσω και τους δικούς σας εναλλακτικούς τρόπους.

 Many kisses from extra hydrated faced 
Fairy {oo} Mary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...