Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Uresim Depigmentant+ Dia-Noche. Λεύκανση ΤΩΡΑ!

 Hello Fairies...


Μετά το καλοκαίρι είναι η ώρα να "σβήσουμε" ό,τι δωράκι μας άφησε ο ήλιος στο πρόσωπο. Φυσικά δεν μιλάω για το μαύρισμα αλλά για τις αντιπαθητικές πανάδες που μένουν στο πρόσωπο μας με τη μορφή "λεκέδων" που αρνούνται να "σβήσουν" εύκολα!


Εδώ λοιπόν ήρθε η Uresim με την καταπληκτική ποιότητα της και τις προσιτές τιμές της να με βοηθήσει σε αυτή μου την προσπάθεια για ένα ομοιογενές, καθαρό πρόσωπο!

Η Uresim λευκαντική κρέμα ημέρα με δείκτη προστασίας spf 20. Είναι μία κρέμα ημέρας με ισχυρή λευκαντική δράση που έχει την "μαγική" ικανότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες του δέρματος μας.

  Δεν λευκαίνει απλά το δέρμα απελευθερώνοντας τα δραστικά συστατικά της, αλλά μπλοκάρει τους παράγοντες που δημιουργούν τις πανάδες. Είναι ιδανική ακόμα και για τις μέρες με ήλιο αφού περιέχει δείκτη προστασία spf 20. 

Παράλληλα χρησιμοποιώ και την Uresim λευκαντική κρέμα νύχτας η οποία έχει ακόμα πιο ισχυρή δράση και κάνει την λεύκανση πιο ολοκληρωμένη και με γρήγορα αποτελέσματα.

Έχει σύνθεση που απορροφάται άμεσα από το δέρμα και λειτουργεί σε δύο επίπεδα, εμποδίζοντας την υπερβολική σύνθεση μελανίνης και στην συνέχεια εξαλείφοντας τις προϋπάρχουσες συγκεντρώσεις μελανίνης. Το αποτέλεσμα είναι "σβήσιμο" των πανάδων και ομοιογενής όψη! Aν λοιπόν δεν αγαπάς τις πανάδες σου και έχεις έντονο μέλασμα είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις την αποτελεσματική αλλά οικονομική λύση της Uresim.

Θα τα βρεις στο αγαπημένο Femme-Fatale.gr σε καταπληκτικές τιμές!

 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...