Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Nivea Sun kids and BIODERMA AR Sensibio BB Cream Review

 Hello Fairies....

Ήρθε η ώρα να προμηθευτούμε νέα αντηλιακά για το καλοκαίρι μας και για φέτος επέλξα να εμπιστευτώ την Nivea και συγκεκριμένα το παιδικό αντηλιακό της! 

Το Nivea Sun Kids Protect and


care sun spray 5 in 1 με δείκτη προστασίας spf 30, έχει την πιο απίστευτα βολική αντλία για ομοιόμορφη επικάλυψη του σώματος, μυρίζει υπέροχα και προστατεύει και εμάς αλλά και τα παιδάκια μας από την βλαβερή αντηλιακή ακτινοβολία!

Είναι πολύ ενυδατικό και προλαμβάνει την ξηρότητα που προκαλούν ο ήλιος και η πισίνα, έχει υψηλή προστασία, είναι σούπερ ανθεκτικό στο νερό και εγκεκριμένο από παιδιάτρους!

Εμείς το αγαπήσαμε και θυμήθηκα γιατί τα προϊόντα της Nivea ήταν για πολλά χρόνια αγαπημένα μου!



Για εμένα και τις καθημερινότητες μου στο γραφείο επέλεξα μία ΒΒ cream της Bioderma, η ΑR Sensibio με spf 30 η οποία  είναι μία ματ κρέμα με αντηλιακό και κάλυψη που την λάτρεψα.








 Έχει κάλυψη μέτρια και είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για αυτούς που αντιμετωπίζουν έντονη ερυθρότητα.


Προστατεύει από εξωτερικούς ατμοσφαιρικούς παράγοντες όπως κρύο, ο αέρας και ήλιος!

Δύο ιδανικές επιλογές για το καλοκαίρι μας.  


Many kisses from Fairy Mary 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...