Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Garden CC Cream Matte Spf 30. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?

 Hi Fairies....


Καλοκαίρι, ζέστη και ιδρώτας... Μακιγιάρεσαι κάθε μέρα και νιώθεις το πρόσωπο σου βαρύ από την χρήση πολλών προϊόντων όπως ενυδατική, αντηλιακό και foundation? Μήπως και σαν κερασάκι στην τούρτα έχεις και λιπαρό πρόσωπο? Σου έχω την λύση για όλα αυτά τα προβλήματα. 


Η λύση είναι μία CC Cream ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες. Προσφέρει ενυδάτωση, κάλυψη και αντηλιακή προστασία spf 30. Η CC Cream Matte spf30 της Garden είναι αυτό που χρειάζεσαι. Κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις, ενυδατώνει, προλαμβάνει τη φωτογήρανση, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, έχει ματ κάλυψη, είναι ανθεκτικό στο νερό και διαρκεί πολλές ώρες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?

Έτσι απλά χρειάζεσαι μόνο ένα προϊόν και στην πόλη καθημερινά αλλά και στην θάλασσα. Η Garden CC Cream Matte είναι προϊόν δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς Mineral Oil, Γενετικά τροποποιηµένα συστατικά, Αλλεργιογόνα και είναι και ελληνικό. Θα το βρεις σε φανταστική τιμή στο αγαπημένο μου Femme-Fatale.gr, εκεί που βρίσκεις πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...