Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Love Uresim For Men...

Γεια σου Fairy Girl...


Όλες αγαπάμε την περιποίηση του προσώπου μας με αποτελεσματικά προϊόντα και φυσικά οι άντρες της ζωής μας δεν θα πρέπει να αποκλείονται από την καθημερινή αυτή περιποίηση!

Ο δικός μου είναι λίγο "δύσκολος" όσον αφορά στα προϊόντα ενυδάτωσης του προσώπου του, καθώς ξυρίζεται καθημερινά γεγονός που κάνει την επιδερμίδα του πιο ευαίσθητη και ξηρή! Η σειρά men της URESIM όμως είναι αυτή που λάτρεψε να χρησιμοποιεί καθημερινά!






Η σειρά URESIM men αποτελείται από έναν λεπτόρρευστο ορό προσώπου  - Facial Serum - και μία 24ωρη ενυδατική, αντιγηραντική κρέμα - Active age-. Περιέχουν πράσινο τσάι, κόκκινο σταφύλι, βιταμίνη C καθώς και  αντιοξειδωτικά φυτικά εκχυλίσματα και είναι ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος!

Ο ορός σε συνδυασμό με την Active Age ενυδατώνουν σε βάθος το πρόσωπο, επαναφέρουν την ελαστικότητα  και επαναφέρουν τυχόν ρυτίδες και λεπτές γραμμές! Και οι δύο έχουν απίθανες υφές που δεν βαραίνουν το ανδρικό πρόσωπο με γυαλάδα και λιπαρότητα! Eμείς λοιπόν βρήκαμε την δική μας αγαπημένη ανδρική σειρά περιποίησης.

Τα προϊόντα URESIM Μen θα τα βρεις διαθέσιμα στο Femme-Fatale.gr και μην ξεχάσεις να ρίξεις μία ματιά και στα γυναικεία προϊόντα περιποίησης, όπως η κρέμα ματιών GLobal Eye που δίνει απίστευτη φωτεινότητα στο βλέμμα και χαρίζει τα πιο ξεκούραστα μάτια που έχεις δει ποτέ!


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...