Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Another Special Beauty Gadget!

Hey Fairies...


Είμαι τόσο χαρούμενη σήμερα που θα σας μιλήσω για ένα εκπληκτικό gadgetακι που θα κάνει τον καθαρισμό της επιδερμίδας σου παιχνιδάκι!!!



Η Συσκευή Καθαρισμού Προσώπου με Επικάλυψη Σιλικόνης είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις το πρόσωπο σου σε βάθος, να απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα και να τονώσεις την επιδερμίδα σου ώστε να είναι έτοιμη να δεχτεί σε βάθος τα προϊόντα περιποίησης σου!



H επικάλυψη σιλικόνης είναι είναι μη πορώδης, που σημαίνει ότι δεν απορροφά βακτήρια και είναι πλήρως αντιβακτηριδιακή.

Η συσκευή καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο με μικρο-παλμούς και παράλληλα προσφέρει αντιγήρανση στα σημεία μέσω χαμηλής συχνότητας παλμών.


Πώς θα το χρησιμοποιήσεις? Το site του Femme - Fatale.gr παρέχει πλήρης οδηγίες...

ΒΗΜΑ 1: Αφαιρέστε το μακιγιάζ και βρέξτε το πρόσωπο σας εφαρμόζοντας το αγαπημένο σας καθαριστικό.



ΒΗΜΑ 2: Ξεκινήστε από το πηγούνι και με αργές κινήσεις προχωρήστε προς την περιοχή κοντά στα αφτιά μέχρι να καθαρίσετε όλη την περιοχή.

ΒΗΜΑ 3: Προχωρήστε απαλά από την μέση του μετώπου σας, μέχρι να καθαρίσετε όλη την περιοχή.

ΒΗΜΑ 4: Με ανοδικές και καθοδικές κινήσεις, καθαρίστε και τις δυο πλευρές της μύτης. Όταν καθαρίζετε στην περιοχή των ματιών χρησιμοποιήστε την μικρότερη ένταση δονήσεων.
Συνιστώμενος Χρόνος Χρήσης: 15 δευτερόλεπτα για κάθε μέρος του προσώπου. Σε δύο εβδομάδες χρήση θα δεις το δέρμα σου να έχει απαλλαγεί από μαύρα στίγματα, να είναι σε βάθος καθαρό, λαμπερό και αναζωογονημένο!

Αν λατρεύεις το καθαρό πρόσωπο και τα gadget ομορφιάς αυτή η συσκευή είναι ότι χρειάζεσαι και θα το βρεις σε πολύ προσιτή τιμή στο Femme - Fatale.gr  σε 4 διαφορετικά απίθανα χρώματα!



Άφησε το σχόλιο σου και έρχονται εκπλήξεις!!! 
 
Many kisses from Fairy {oo} Mary!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...