Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Summer loves ...

 Hi Fairies...

Σήμερα θα σου δείξω μια κρέμα ματιών ιδανική για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες . 

Η PAYOT Hydra 24+ Moisturising Reviving Eyes Roll On  είναι μια απίθανη κρέμα ματιών με ενσωματωμένο μεταλλικό roller που εφόσον την κρατάς στο ψυγείο σου δίνει άμεση σύσφιξη στην περιοχή των ματιών.


Μετά από μόλις μία εβδομάδα χρήσης θα διαπιστώσεις ελαστικό δέρμα στην περιοχή των ματιών και μείωση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος.

Η περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ είναι ιδανική για να σε βοηθήσει να μειώσεις τις γραμμές έκφρασης σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. 

Ένα δεύτερο προϊόν που δοκίμασα μαζί  με αυτό είναι και το αγαπημένο ξηρό λάδι Nuxe Huile Prodigieuse στην έκδοση  florare που δεν είχα ξαναδοκιμάσει.


Νομίζω ότι για καλοκαιρινή ενυδάτωση δεν υπάρχει κάτι πιο ιδανικό. Η μυρωδιά του είναι θεϊκή, η υφή του ξηρού λαδιού ενυδατώνει χωρίς να αφήνει  λιπαρότητα και θρέφει το δέρμα σε βάθος. Είναι ένα must have καλλυντικό προϊόν που αξίζει να έχεις σίγουρα στις διακοπές σου. Αν έχεις μαζί σου μια καλή αντηλιακή κρέμα, την Payot κρέμα ματιών, που σου σύστησα πιο πάνω, το λαδάκι Florare by Nuxe και μια καλή μάσκα προσώπου είσαι πανέτοιμη για διακοπές.


Καλές διακοπές Fairy Girls.....

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...