Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

The most legently highlighter of all times!

 Hi Fairies...


Σήμερα θα σου δείξω ένα προϊόν θρύλο στην beauty κοινότητα. Ένα προϊόν που σου προσφέρει αυτόματα την φρεσκάδα ενός 8ωρου ύπνου στο βλέμμα με μία μόνο κίνηση. Το θρυλικό Yves Saint Laurent Touche Éclat είναι εδώ αλλά στην πιο απίθανη και ζουζουνιάρικη συσκευασία της Hearts & Arrows Collection. 

 Το υπέροχο concealer/highlighter του Yves Saint Laurent είναι μαγικό. Κάθε πρωί φωτίζει τα μάτια μου και αυτή η αίσθηση κρατάει για πάνω από 8 ώρες! Είναι ένα highlighter που έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την πολυχρηστικότητα του αλλά και την σύνθεση του, που σου χαρίζει ξεκούραστο και λαμπερό πρόσωπο. 




 Το πιο μαγικό με αυτό το συγκεκριμένο  Yves Saint Laurent Touche Éclat Hearts & Arrows Collection είναι η ευκολόχρηστη συσκευασία του, που μπαίνει ακόμα και στην τσάντα χωρίς το παραμικρό "ατύχημα" αλλά και οι υπέροχες ανάγλυφες καρδούλες που το στολίζουν και απλά σου φτιάχνουν την μέρα, αλλά και το βλέμμα!


Μόλις το βρεις στην εκπληκτική τιμή που έχει στο Parfimo.gr θα θελήσεις να το κάνεις δικό σου άμεσα! 

 

 Το έχεις δοκιμάσει Fairy Girl?

 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...