Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Summer Favorite Beauties!

Hi Fairies....

Το καλοκαιράκι αγαπημένες μου όλες λίγο ή πολύ αλλάζουμε τα προϊόντα ομορφιάς μας και τα κάνουμε πιο ταιριαστά στην ζεστή αυτή εποχή! Τα αρώματα τα θέλουμε λίγο πιο παιχνιδιάρικα και λουλουδάτα, τις υφές λίγο πιο ελαφρές και τις διαδικασίες πολύ πολύ πιο απλές! Σε αυτή την ανάρτηση λοιπόν θα σου δείξω μερικές διαφορετικές δικές μου προτάσεις για προϊόντα που θα αγαπήσεις αυτό το καλοκαίρι!


Ας ξεκινήσω με ένα must have της εποχής, ένα υγρό κρεμοσάπουνο χεριών από την Baylis & Harding Beauticology το Frosted Sprinkles που μυρίζει γλυκάκια και είναι το αγαπημένο της Σοφίας, αφού αφήνει τα χεριά απαλά, αρωματισμένα αλλά και καθαρά!
Από την πλευρά της  γυναικείας φροντίδας ένα υπέροχο σπρέι σώματος είναι το Victoria's Secret Coconut Passion με υπέροχη μυρωδιά γλυκιάς καρύδας που κρατάει και ενισχύει την ενυδάτωση και το άρωμα της κρέμας σώματος.

Για τον άντρα και την καθημερινή του ρουτίνα υπάρχει μία απίθανη δροσιστική ενυδατική κρέμα, η Tol
Προσθήκη λεζάντας
pa Green Men, η οποία αφήνει το πρόσωπο ενυδατωμένο όλη μέρα με αντιρυτιδική δράση που αναζωογονεί και αναπλάθει την επιδερμίδα. Σε συνδυασμό δε με τον δροσιστικό αφρό ξυρίσματος Proraso Green ο καλός σας θα έχει το απαραίτητο "ξύπνημα" της επιδερμίδας του με τα καλύτερα δυνατά οφέλη!








Ένα άρωμα που θα ξεχωρίσει φέτος το καλοκαίρι είναι το Escentric Molecules Molecule 01, είναι ένα eau de toilette με ξυλώδης αρωματικές νότες και είναι ιδανικό και για άντρες και για γυναίκες!
Γιατί είναι ιδανικό για το καλοκαίρι? Γιατί στις διακοπές σας θα χρειαστεί να πάρετε και οι δύο μόνο ένα άρωμα αλλά έχει και ακόμα μια ιδιαιτερότητα. Ο δημιουργός του ο Geza Schoen, ανέφερε ότι η επίδραση του Escentric Molecules Molecule 01 είναι σχεδόν εφάμιλλη των φερομονών και ότι όλοι όσοι το φοράνε νιώθουν μία ευχάριστη, μαλακή, βελούδινη και ξυλώδη νότα και το άρωμα τους χαρίζει μια ελκυστική αύρα, που επιδρά ισχυρά σε όλους όσους βρίσκονται γύρω. Αξίζει να το δοκιμάσεις δεν νομίζεις?


Από μακιγιάζ ιδανικό για το καλοκαίρι θα σου ξαναπώ για το αγαπημένο μου Shiseido Sun Care Sport BB με δείκτη προστασίας spf 50 που προσφέρει κάλυψη και προστασία από τον ήλιο! Για εσένα που προτιμάς τις πιο "πούδρινες" υφές θα σου δείξω ακόμα ένα προϊόν που ξεχώρισα και είναι το Heliocare Color.
Ένα ελαφρύ make up σε μορφή compact, που είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες και επίσης διαθέτει τη μέγιστη αντηλιακή προστασία spf 50!

Ελπίζω να σου άρεσαν οι καλοκαιρινές μου προτάσεις Fairy Girl, καλό μας καλοκαίρι λοιπόν!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...