Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Mediblanc, the natural way for white teeth

Hello Fairies ..  

Πρόσφατα ανακάλυψα ένα φανταστικό ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει πραγματικά τεράστια ποικιλία, από προϊόντα, μάρκες και ποιοτικά προϊόντα. Πίστεψε με, όταν μπεις στο www.notino.gr απλά για να χαζέψεις, είναι σίγουρο ότι θα θέλεις να αγοράσεις τα πάντα, αφού οι τιμές και η ποικιλία θα σε ενθουσιάσουν. Άσε που είναι και ένα από τα μεγαλύτερα (αν οχι το μεγαλύτερο) ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ευρώπη.  Πάμε όμως να σου δείξω κάτι καινούργιο που δοκίμασα. 



Οι οδοντόκρεμες Mediblanc, ήταν για καιρό στην λίστα επιθυμιών μου. Ήρθε η ώρα λοιπόν που δοκίμασα 3 από αυτές σε special travel sizes. Η πρώτη που δοκίμασα είναι η Mediblanc whitening.
Μια λευκαντική οδοντόκρεμα με φυσικά συστατικά, χωρίς φθόριο, χωρίς τεχνητά γλυκαντικά και χωρίς παραβένες. Προστατεύει το σμάλτο των δοντιών ενώ τα λευκαίνει σταδιακά με συχνή χρήση. Θα την βρεις εδώ διαθέσιμη σε πολύ καλή τιμή
Η επόμενη που λάτρεψα είναι η Mediblanc Strong Black που περιέχει ενεργό άνθρακα, είναι μαύρη αλλά λευκαίνει τα δόντια άμεσα και φυσικά. Και λατρεύω αυτό το οξύμωρο, που μια μαύρη οδοντόκρεμα κάνει τόσο λευκά τα δόντια μου .
Η τρίτη Mediblanc  που δοκίμασα είναι η Mediblanc Aloe Vera. 
Εμπλουτισμένη με Aloe vera, καθαρίζει τα δόντια φυσικά, σκοτώνει τα μικρόβια από τη στοματική κοιλότητα και αφήνει μια υπέροχη δροσερή αναπνοή που διαρκεί πολλές ώρες μετά το βούρτσισμα.  Θα την βρεις εδώ https://www.notino.gr/mediblanc/whitening-aloe-vera-anagennitik-odontpasta-me-leukantik-epdrasi/  μόλις θα είναι πάλι διαθέσιμη .

Αν και εσύ αγαπάς τα λευκά, καθαρά δόντια, τη δροσερή αναπνοή και τα φυσικά συστατικά τότε μπες στο https://www.notino.gr/ και δες την απίστευτη ποικιλία σε οδοντόκρεμες που διαθέτει, είμαι σίγουρη ότι δε θα ξέρεις ποια να διαλέξεις . Κάνε click εδώ https://www.notino.gr/odontokrema/ και δες τι θα πρωτοδιαλέξεις.

Αγαπάς και εσύ fairy girl να ψάχνεις  ιδιαίτερα προϊόντα για τη φροντίδα του στόματος και των δοντιών σου; Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιο σου και τις αγαπημένες οδοντόκρεμες σου

Many kisses from Fairy {oo} Mary!!!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...