Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Hermann Gourmet Cosmetics..to eat!

Hi fairies ...

Οι γιορτές τελείωσαν, η ρουτίνα επανήλθε και μαζί ήρθε και η ώρα να περιποιηθούμε πρόσωπο και σώμα. Λίγο ο χειμώνας, λίγο τυχόν ξενύχτια, το δέρμα μας έχει ανάγκη από βαθύ καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση. Και πως θα σου φαινόταν αν όλα αυτά τα έκανες πανεύκολα με μόνο δυο προϊόντα; Και πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι αυτά τα δύο προϊόντα περιέχουν συστατικά τόσο αγνά που κυριολεκτικά μπορείς και να τα φας; Ναι, ναι, καλά διάβασες. Ο λόγος για τα καλλυντικά μιας αμιγώς κυπριακής εταιρείας καλλυντικών την Hermann gourmet cosmetics.



Λάτρεψα το face and body scrub, Eat me με σοκολάτα και βανίλια. Στην πολυτελή γυάλινη συσκευασία σου με έλασμα θα γίνει το αγαπημένο σου προϊόν για το 2018. Μόλις ανοίξεις το βάζο θα σε μαγέψουν οι γλυκές μυρωδιές της σοκολάτας και της βανίλιας και απλά θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην κουζίνα σου και μόλις ξεφούρνισες ένα νοστιμότατο κέικ.


Αλλά δεν είσαι στην κουζίνα, είσαι στο μπάνιο σου. Η επαφή του Eat me με το σώμα σου είναι εμπειρία απολαυστική. Αργά θα λιώνει η ζάχαρη, τρίβοντας το στο σώμα σου και αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα σε σώμα αλλά και πρόσωπο και εσύ θα βυθίζεσαι στα απολαυστικά αρώματα. Μετά το μπάνιο σου υπόσχομαι να έχεις την απαλή επιδερμίδα που έχεις βιώσει, καθαρή σε βάθος και απόλυτα αρωματισμένη... Μάλλον θα είσαι και εσύ για φάγωμα δηλαδή.
Το δεύτερο προϊόν που αγάπησα είναι ένα σαπούνι προσώπου με κακάο που όμοιο του δεν έχω δοκιμάσει. Το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ και ομολογώ ότι πιο απαλό δέρμα δεν είχα με κανένα άλλο σαπούνι. Ένα σαπούνι που δεν ξηραίνει επουδενί το πρόσωπο και δεν θα βιώσεις καθόλου το αίσθημα τραβήγματος που συνήθως προσφέρουν αλλά σαπούνια.


Θα είναι σαν να πλένεσαι με φρέσκο γάλα και κακάο, αλλά με αποτελέσματα βαθιάς καθαριότητας.

Επόμενη μου επιλογή το σαπούνι προσώπου με γάλα γαϊδούρας και φυσικά θα ήθελα να δοκιμάσω τα αρώματα παλιάς εποχής γαρδένιας και γιασεμιού που υπόσχονται απίστευτη διάρκεια και ένταση....

Τα Hermann Gourmet cosmetics  είναι χειροποίητα καλλυντικά που παράγονται αποκλειστικά στην Κύπρο, διανέμονται σε όλο τον κόσμο σε εξαιρετικής φήμης καταστήματα και έχουν πιστοποιήσεις τοπικές αλλά και παγκόσμιες.

Πρόσφατα κατέκτησαν και την έγκριση της PETA (People for Ethical Treatment of Animals) που για πρώτη φορά έδωσε έγκριση σε κυπριακά προϊόντα ομορφιάς να φέρουν το λογότυπο της στις συσκευασίες τους καθώς είναι Paraben-Free, Not tested on animals και Cruelty free. 

Επίσης η κρέμα ματιών των Hermann Gourmet Cosmetics - Bee Eye ανακηρύχτηκε προϊόν της χρονιάς στη Γερμανία.  Όποτε καταλαβαίνεις ότι πρέπει οπωσδήποτε να την δοκιμάσουμε...
Φωτογραφία του χρήστη Hermann Gourmet Cosmetics.
Επισκέψου τα Hermann Gourmet cosmetics στα social media, facebook and instagram. Και φυσικά στην ιστοσελίδα τους Hermann Gourmet cosmetics (click click)
Και φυσικά δεν θα μπορούσα να αντισταθώ στο limited edition vintage νεσεσέρ.....
















Πώς σου φάνηκαν τα Hermann Cosmetics, Fairy Girl? Περιμένω εντυπώσεις, σχόλια και τι θα ήθελες να δοκιμάσεις λίγο περισσότερο από τα άλλα......

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Φαίνονται τόσο λαχταριστά, που όντως σου ανοίγουν την όρεξη! Θα τα τσεκάρω σίγουρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...