Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Fairy Mommy... Mustela take care of our babies!

Hello Fairies...

Εσείς Fairy moms με τι κάνετε μπάνιο τα μωράκια σας; Χρησιμοποιείτε κρεμούλες και λαδάκια για μασάζ;  Εμείς από την γέννηση μας επιλέξαμε να εμπιστευτούμε την γαλλική Mustela.  Μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και καθαρισμού του δέρματος του μωρού που ενδείκνυται από την γέννηση.  Όλα τα προϊόντα της mustela είναι σχεδιασμένα να προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα των νεογνών, μωρών και παιδιών. Περιέχουν avocado perseose,  ένα φυσικό συστατικό πατενταρισμένο που βοηθά στην προστασία του δέρματος του μωρού και διατηρεί το κυτταρικό απόθεμα βλαστοκυττάρων  των νεογέννητων. Φυσικά όλα τα προϊόντα είναι υποαλλεργικά.  Αγαπάμε το gentle cleansing gel (500ml) που είναι ιδανικό για σώμα και ματάκια και κάνει το μπάνιο μας απόλαυση. Όταν γεννήσαμε,  στο νοσοκομείο είχε αυτό το αφρόλουτρο για τα πρώτα  μπάνια του μωρού μας και έτσι έγινε η αρχή να το αγαπήσω. Τόσο για την απαλή μυρωδιά του,  όσο και για την απαλότητα του στην φροντίδα του μωρού μας.

Το σαμπουάν σε μορφή αφρού (150ml) είναι ακόμα πιο απαλό για το ευαίσθητο κεφαλάκι του μωρού μας και προσφέρει έξτρα ενυδάτωση και προστασία από ξηρότητα και νινίδα.

Η κρέμα σώματος hydra bebe (300ml) ενυδατώνει απαλά μετά το μπάνιο και προστατεύει από τυχόν ξηρότητα. Για το πρόσωπο μας κάθε πρωί χρησιμοποιούμε την κρέμα προσώπου  hydra bebe,  γιατί όπως και να έχει είμαστε  και κοριτσάκια.


 Αποκάλυψη για μένα ήταν η χρήση του καθαριστικού νερού,  Mustela cleansing water (300ml),  που καθαρίζει απαλά σαν νερό όλο το σώμα και το πρόσωπο του μωρού σε χρήση με βαμβάκι. Και είναι ιδανικό και για την αλλαγή πάνας. Είναι  ένα προϊόν που αγαπώ να χρησιμοποιώ στο σπίτι. 
Ενώ για έξω από το σπίτι ένα προϊόν που δεν λείπει από την diaper bag μου είναι τα μωρομάντηλα της mustela, που είναι εξαιρετικά απαλά και αποτέλεσματικά (tip.  Ήξερες ότι τα μωρομάντηλα βγάζουν και λεκέδες από τα ρούχα; Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς).

Το λαδάκι για μασάζ (100ml)  θα κάνει το μασάζ απόλαυση και για τους δύο σας και είναι ένας τρόπος να δοθεί ακόμα περισσότερο με τον μωρό σου. Η κρέμα 1-2-3 για το αλλά για της πάνας ενυδατώνει, προστατεύει και αναπλάθει το δέρμα της ευαίσθητης περιοχής και ομολογώ ότι μέχρι σήμερα μας έχει βοηθήσει να μην συγκαούμε ούτε μια φορά.

Όλα αυτά τα προϊόντα κυκλοφορούν μέσα σε μια υπέροχη diaper bag μπλε με αστεράκια που θα την λατρέψεις. Κοστίζει 60€ ενώ αν αγοράσεις όλα τα προϊόντα μεμονωμένα κοστίζουν 75€. Η τσάντα είναι απίστευτα βολική και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Για την παραλία μην ξεχνάς την προστασία του μωρού σου.  Εμείς χρησιμοποιούμε καθημερινά τα αντηλιακά mustela με δείκτη 50+. Θα σκεφτείς ότι κάποιοι λένε να μην βάζεις αντηλιακά σε μωρό κάτω των έξι μηνών,  αλλά η δική μας πριγκίπισσα έχει πολύ ευαίσθητο λευκό δερματάκι και ο ήλιος της Κύπρου δεν είναι για να παίζεις.
Οπότε η mustela ανέλαβε την προστασία της. Είναι υποαλλεργικά και σχεδιασμένα για ευαίσθητα δερματάκια,  είναι ανθεκτικά στο νερό και κατάλληλα ακόμα και για μώρα με προδιάθεση εκζέματος.



Για το άρωμα musti τι να σου προτοπώ; Με 92% φυσικά συστατικά, χωρίς parabens, alcohol και οτιδήποτε βλαβερό αρωματίζει απαλά το μωρό μας χωρίς να προκαλεί αλλεργίες.




Έχεις δοκιμάσει τα  προϊόντα της mustela Fairy Mommy? Ποιο σου άρεσε περισσότερο;

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

7 σχόλια:

  1. Μου αρέσει που εμπλουτίστηκε η σειρά τους τόσο πολύ γιατί πρόκειται για μια φερέγγυα εταιρεία που έχει μεγαλώσει πολλές γενιές.Έχω χρησιμοποιήσει την κρέμα τους για ραγάδες και την κρέμα για ατοπική δερματίτιδα στην κόρη μου με πολύ καλά αποτελέσματα και πάντα την εμπιστεύομαι.Καλό καλοκαίρι Μαίρη.♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα προϊόντα...
    Σας ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο σας...Μακάρι να σταθώ τυχερή.
    ireneirida@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα προϊόντα!!!!!!! apseuteli2010@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστικο δωρακι για τα μικρα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...