Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Colourful llips for summer!!!

Hi Fairies..

Όποιο Fairy Girl δεν αγαπά τρελά τα pκραγιόν παρακαλώ να σηκώσει το χέρι... Εγώ ομολογώ ότι τα τελευταία χρόνια τα έχω λατρέψει, πρίν και χωρίς κραγιόν να έβγαινα δεν είχα κανένα πρόβλημα! Αφ'ότου γέννησα για αρκετούς μήνες δεν φορούσα κραγιόν παρά μόνο lip balms, επειδή είχα πάνω μου συνέχεια την μικρή μας πριγκίπισσα και δεν ήθελα να την λερώνω με κραγιόν! Τον τελευταίο μήνα λίγο η Άνοιξη, λίγο οι υπέροχες νέες κυκλοφορίες του BeBeauty.gr με έβαλαν σε πειρασμό... Και όπως καταλαβαίνεις ενέδωσα! Λάτρεψα τρία νέα κραγιόν και τα φοράω συνέχεια! Nα σημειωθεί ότι πρώτη φορά τα δοκίμασα και τα τρία!


Ξεκινάω με το Golden Rose Velvet Matte. Όσες τα έχετε δοκιμάσει ξέρω ότι πίνετε νερό στο όνομα τους, οπότε καταλαβαίνεις ότι εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση! Το λάτρεψα για το ματ αποτέλεσμα του, την διάρκεια του και φυσικά το υπέροχο ανοιξιάτικο πορτοκαλοκοραλί χρώμα του!
Το Rimmel Moisture Renew Lipstick, είναι ένα κραγιόν που απλώνεται σαν μετάξι στα χείλη, έχει λαμπερό τελείωμα και τα χείλη μου νιώθουν σούπερ ενυδατωμένα! 


Το τρίτο που αγάπησα είναι το Golden Rose Longstay liquid matte lipstick,kissproof.  Υγρό κραγιόν που απλώνεται απαλά σαν gloss, γίνεται αμέσως ματ και μένει στην θέση του ώρες ατελείωτες. H nude απόχρωση που αγάπησα είναι ιδανική για όλα τα καλοκαιριά πρωινά μου!

Θα τα βρεις όλα μαζεμένα εδώ, στην ιστοσελίδα του αγαπημένου μου Bebeauty.gr

Εσύ τα έχεις δοκιμάσει Fairy Girl? Γράψε μου τις εντυπώσεις σου και ποιές ανοιξιάτικες αποχρώσεις αγαπάς!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...