Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Thicker and more Shiny eyelashes with one step by Foltène!

Γεια σου Fairy Girl...

Όλες μας αγαπάμε τα έντονα τονισμένα μάτια και πολλές από εμάς (ναι, ναι, και εγώ) έχουμε έναν εθισμό με τις mascara και τις βλεφαρίδες μας. Τι γίνεται όμως όταν εκείνες έχουν αποδυναμωθεί από διαφόρους παράγοντες και δεν ανταποκρίνονται στο αποτέλεσμα που θέλουμε? Η νέα αγωγή για ενδυνάμωση φρυδιών και βλεφαρίδων
της Foltène®PHARMA είναι γεγονός. Με την νέα σύσταση της με πατενταρισμένα συστατικά διεγείρει και τονώνει τη φυσική αναγέννηση της τρίχας και δυναμώνει τις  αδύναμες βλεφαρίδες και φρύδια και παρατείνει τον κύκλο ζωής τους.
Η νέα σύνθεση της ΑΓΩΓΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΥΔΙΑ της Foltène®PHARMA είναι απαλλαγμένη από Parabens, mineral oils, παραφίνες και σιλικόνες.
Έτσι είναι ιδανικό για καθημερινή ασφαλή χρήση χωρίς δυσάρεστες επιπτώσεις από ύποπτα συστατικά!
 Εγώ την χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και ενώ οι βλεφαρίδες μου είχαν αραιώσει αισθητά λόγω των ορμονών της εγκυμοσύνης, τώρα έχουν πυκνώσει και γυαλίζουν εκπληκτικά! Το βουρτσάκι της είναι πολύ εύκολο στην καθημερινή χρήση, το πρωί πριν από το μακιγιάζ μου και το βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ. Δεν βαραίνει τις βλεφαρίδες, δεν τσούζει τα μάτια και μετά την εφαρμογή ξεχνάς ότι το φοράς!
Αν υποφέρεις και εσύ από αραιά φρύδια και λεπτές, αδύναμες βλεφαρίδες μην διστάσεις να εμπιστευτείς την Foltène®PHARMA... Θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!
Θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία που διαθέτουν τα προϊόντα της Foltène®PHARMA. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν επισκέψου την ιστοσελίδα του εδώ!

Εγώ τις έσωσα πολύ εύκολα τις βλεφαρίδες μου Fairy Girl... Εσύ ακόμα το προσπαθείς???

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

7 σχόλια:

  1. Τα περιγράφεις τόσο ωραία!!! 💕 Θα δοκιμασω σίγουρα, γιατί ποια από μας δε θέλει πλούσιες βλεφαρίδες; Ευχαριστουμε πολύ!!!💕
    Facebook: Sofia Marga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικό προϊόν για τις ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδες διαφορά σε ένα μήνα ε; Ομολογούμε πως δεν πολυπιστεύαμε ότι δουλεύει, αλλά τώρα θα το δοκιμάσουμε σίγουρα! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία τα αναλύεις κ τα εξηγείς. . ! ! Θα το δοκιμάσω άμεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετικό προιόν!!!Ευχαριστούμε για την ωραία παρουσίαση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το εχω δοκιμασει και πραγματι ειδα διαφορα μεγαλη.Επειδη ομως ειναι λιγο τσιμπημενο στην τιμουλα,χρησιμοποιω απλο λαδακι καστορελαιο,κανει θαυματα.Πολυ ωραιο αρθρο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...