Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

White Vision by Arcaya! The Revolution Against Dark Spots!

Γεια σου Fairy Girl....

Υπάρχει κάτι που δεν σου αρέσει στο πρόσωπο σου? Για κάποιες γυναίκες είναι η υφή του, για κάποιες άλλες είναι οι ρυτίδες του και για μένα είναι αυτά τα άθλια καφέ στίγματα που ονομάζονται πανάδες! Παρόλο που είμαι συνεπής στην περιποίηση του προσώπου μου και στην αντηλιακή του προστασία αυτά τα μικρά καφέ στίγματα ήρθαν και εγκαταστάθηκαν επάνω του και δεν έχουν σκοπό να εξαφανιστούν! Αφού δοκίμασα πολλά προϊόντα σε βάθος χρόνου με κανένα όμως ορατό αποτέλεσμα, αποφάσισα να συμμαχήσω με μία εταιρεία που αγαπώ και εμπιστεύομαι! Οπλίστηκα λοιπόν με όπλα από την Arcaya και συγκεκριμένα με τις αμπούλες White Vision.


Oι αμπούλες  White Vision προσφέρουν στοχευμένη λευκαντική δράση κατά των κηλίδων και πανάδων και ταυτόχρονη αντιμετώπιση της γήρανσης. 3 σταγόνες το πρωί και 3 σταγόνες το βράδυ είναι αρκετές και έτσι μία συσκευασία αμπούλες White Vision διαρκεί παραπάνω από ένα μήνα θεραπείας!
Μαζί με τις αμπούλες White Vision στην διμηνιαία αυτή εντατική προσπάθεια μου χρησιμοποίησα παράλληλα τον ορό Acai και την κρέμα προσώπου No 1 Nandina που είναι εμπλουτισμένη με μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C!
Θέλεις να μάθεις αν είχε αποτέλεσμα αυτή η διμηνιαία μου θεραπεία? Δες το αποτέλεσμα!
O ορός Acai είναι ένα αντιοξειδωτικός ορός που υπόσχεται ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, λάμψη και αντιγήρανση! Το Acai Serum είναι λεπτόρρευστο και κρεμώδες, απορροφάται άμεσα και δεν βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα, τόσο που ξεχνάς ότι το φοράς! 
Τους καλοκαιρινούς μήνες το χρησιμοποιώ κάτω από το αντηλιακό μου γιατί προσφέρει στο πρόσωπο μου ό,τι ακριβώς χρειάζεται και με προστατεύει και  από την εμφάνιση νέων αντιαισθητικών πανάδων! Περιέχει υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικού μούρου Acai και αιθέριων ελαίων, χαρίζει λάμψη, χρωματική ομοιομορφία και φωτεινότητα, και εξισορροπεί την επιδερμίδα, αφήνοντας το δέρμα απαλό. 
Και σε συνδυασμό με αυτά, επέλεξα την αγαπημένη μου κρέμα προσώπου από την Arcaya, την Nandina που μυρίζει πορτοκάλια, έχει υψηλή ποσότητα βιταμίνης C και χαρίζει άμεση λάμψη. Διάβασε τα πάντα για την Nandina,  σε παλαιότερο review εδώ!
Αν θέλεις ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα να μην παραλείψεις να χρησιμοποιείς συχνά τον καθαριστικό ορό Dermapur (δες εδώ γιατί είναι τόσο θαυματουργός) και την All Day BB cream by Arcaya που παρέχει ενυδάτωση, προστασία, κάλυψη, χρήση concealer και περιέχει και αυτή βιταμίνη C (διάβασε λεπτομέρειες εδώ).
Δύο μήνες με White Vision και τα αποτελέσματα ήταν ορατά, με μακροχρόνια χρήση θεωρώ ότι θα έχω απίστευτα αποτελέσματα! Γι' αυτό αγαπώ την Arcaya, γιατί τα προϊόντα της κάνουν πάντα ό,τι υπόσχονται και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε σύντομο χρονικό διάστημα! Αν έχεις και εσύ μικρές ή μεγάλες πανάδες από τις οποίες θέλεις να απαλλαγείς δοκίμασε ανεπιφύλακτα τις αμπούλες White Vision και δεν θα το μετανιώσεις!

Εσένα τι δεν σου αρέσει στο πρόσωπο σου Fairy Girl? Έχεις πανάδες? Πώς τις καταπολεμάς? Ας συζητήσουμε λίγο να ανταλλάξουμε ιδέες....

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. Μαίρη καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω πως πάει η θεραπεία με τις αμπούλες και ποιος σου τις σύστησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα το καλοκαίρι δεν τις χρησιμοποιούμε. Με δυο κουτιά είδα μεγάλη διαφορά πάντως και το φθινόπωρο θα ξαναρχισω. Εμπιστευομαι την εταιρεία και μου τις σύστησε ή φαρμακοποιός μου.ελπιζω να βοηθήσω...φιλια

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...