Σάββατο 21 Μαΐου 2016

PawBox is the New Subscription Box (Promo) for Dogs!

Hi Fairies...

Όλες λατρεύουμε τις εκπλήξεις που κρύβουν τα συνδρομητικά κουτιά και τα περιμένουμε πάντα με αγωνία! Πώς θα σου φαινόταν όμως, ένα συνδρομητικό κουτί που απευθύνεται στα αγαπημένα μας κατοικίδια? Ναι, ναι καλά άκουσες τώρα τα αγαπημένα μας σκυλάκια και γατάκια θα περιμένουν το δικό τους συνδρομητικό κουτάκι! Το όνομα του είναι PawBox και μόλις ξεκίνησε τα βήματα του στην ελληνικά αγορά! 
Τα κουτιά PawBox θα είναι διαθέσιμα από τον Δεκέμβριο για μηνιαίες παραγγελίες και το κουτάκι που θα σου παρουσιάσω σήμερα είναι μέρος της προωθητικής τους καμπάνιας! 
Το PawBox είναι η πιο έξυπνη ιδέα που πρόσφατα έφτασε στα χέρια μου και τόσο εγώ όσο και ο Νero, τo αγαπημένο μας σκυλάκι, το λατρέψαμε!

Η ομάδα του PawBox διαλέγει πολύ προσεκτικά τα προϊόντα που θα περιέχουν τα κουτάκια και φυσικά για να είναι σίγουροι ότι είναι όλα ιδανικά, αφήνουν τις δοκιμές στους έμπειρους! Δηλαδή στα τρία δικά τους ζωάκια που είναι και οι πιο αυστηροί κριτές των προϊόντων που επιλέγονται! Άρα το PawBox εκτός από μία πολύ έξυπνη ιδέα είναι και μία ποιοτική ιδέα! Το κάθε κουτάκι ανάλογα με το ζωάκι που θα προορίζεται (γατάκι ή σκυλάκι) περιέχει αξεσουάρ, παιχνίδια, καλλωπιστικά είδη και πολλές ποιοτικές λιχουδιές! 
Πάμε να σου δείξω τι περιείχε το δικό μου PawBox το οποίο είναι δείγμα της μεγάλης συνδρομής και (θα) περιέχει 6 (τουλάχιστον) προϊόντα! Στις φωτογραφίες θα δεις και την χαρά που έκανε ο Nero μόλις πήρε "μυρωδιά" ότι το κουτί προορίζεται για αυτόν!









Το πρώτο που ξεχωρίσαμε ήταν το σχοινο-παιχνίδι Betty-Woof! Είναι οργανικό, χειροποίητο και απολύτως ασφαλές για τον σκύλο! Είναι κατασκευασμένο από σχοινί κάνναβης και είναι βιοδιασπώμενο και ακίνδυνο σε περίπτωση κατάποσης του από το σκυλάκι! Επίσης είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στα τραβήγματα και τα δαγκώματα και αυτό στο λέω εμπειρικά!





Η κομψότατη ταυτότητα είναι σχεδιασμένη από το Ohhhmydog και μπορεί να χαραχτεί σε οποιοδήποτε κοσμηματοπωλείο με το κείμενο της αρεσκείας μας!



Οι γαριδομπουκιές είναι υποαλλεργικές και περιέχουν εξολοκλήρου (100%) γαρίδες Ισλανδίας, επομένως είναι πλούσιες σε Ω3 λιπαρά.









Η λιχουδιά όμως που λάτρεψε ο Nero ήταν οι χειροποίητες μπουκίτσες Peteat! Περιέχουν αλέυρι ολικής άλεσης, αλεύρι βρώμης, μπέικον, μήλο και ηλιέλαιο! Δεν ακούγονται super υγιεινές? Είναι και super νόστιμες σύμφωνα με το Nero. H Peteat είναι ελληνική και ειδικεύεται στις χειροποίητες, σπιτικές λιχουδιές για σκύλους!









Οι σακουλίτσες για τις βρωμίτσες των αγαπημένων μας φίλων είναι οικολογικές και βιοδιασπώμενες, και προορίζονται για Bear sized poo (!!!)!






Tέλος το σαπουνάκι Koulata, είναι επίσης χειροποίητο και περιέχει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, δαφνέλαιο, καστορέλαιο, εκχύλισμα βοτάνων και διάφορα αιθέρια έλαια! Το βρέχεις και το τρίβεις απευθείας πάνω στο βρεγμένο σκυλάκι κάνοντας σαπουνάδα! Ξεπλένεται πανεύκολα και δεν διαταράσσει το ph της επιδερμίδας του αγαπημένου μας φίλους! Στα θετικά του ότι το σκυλάκι μας μυρίζει υπέροχα και η τρίχα του λάμπει!







Όπως σου είπα παραπάνω το πρώτο επίσημο κουτάκι αναμένεται να ξεκινήσει στις 20 Δεκεμβρίου αλλά οι παραγγελίες για αυτό, θα ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα! Μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Newsletter του PawBox από εδώ, για να αποκτήσεις μία έκπτωση 10% για το πρώτο κουτάκι και φυσικά για να ενημερώνεσαι για τις κυκλοφορίες τους! Αν είσαι γατογονιός, να σου πω ότι το καλοκαίρι θα ξεκινήσει μία νέα προωθητική ενέργεια για γατο-κουτάκια, βασικής συνδρομής και θα περιέχει 4 προϊόντα! Αν θέλεις να μην χάνεις κανένα από τα νέα του PawBox κάνε like στην σελίδα τους στο FB (link) και θα είσαι πάντα ενημερωμένος!

Πώς σου φαίνεται η ιδέα του PawBox, Fairy Girl? Θα το ήθελες αυτό για το αγαπημένο σου ζωάκι?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

10 σχόλια:

  1. Αχ, φαινεται τελειο! Εχεις μηπως καποια ενημερωση για την τιμη του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πω τι τελειο! τις τελευταιες μερες θελω παρα πολύ να παρω σκυλάκι! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τέλειο όντως.. ή τιμή τού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.. αν γραφτεις στο newsletter θα έχεις ενημέρωση για τα πάντα μέχρι να κυκλοφορήσει. Ευχαριστώ για το σχόλιο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν το ειδα χαρηκα πολυ και λεω ''θα το παρω στο Φοιβακι (τον σκυλακο μου) που εχει τα γενεθλια του το καλοκαιρι!!'' αλλα μετα εφαγα μια μικρη ξενερα οταν ειδα οτι θα κυκλοφορησει απο Δεκεμβρη :( Τι να κανουμε, θα περιμενουμε..! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ανταμειφθεί ή υπομονή σου μην ανησυχείς.. θα είναι χριστουγεννιάτικο δώρο...

      Διαγραφή
    2. Θα ανταμειφθεί ή υπομονή σου μην ανησυχείς.. θα είναι χριστουγεννιάτικο δώρο...

      Διαγραφή
  5. Καλά,τρελή μορφή ο Nero <3 τον αγαπω να το ξέρεις!!!Ενδιαφέρον το σγκεκριμένο κουτάκι,και περιέχει ενδιαφέρον πραγματάκια,ειδικά το σαπουνάκι που ειναι φτιαγμένο με τόσο αγνά υλικά,πιστεύω 100% οτι ειναι ιδανικό!Όσο για τις λιχουδιες,μπορώ να το δω,απο το βλέμμα του Nero!!!Θα ήθελα να δω,τι θα έχει μέσα ένα κουτάκι για γατουλες,γιατι σκυλάκι πλεον δεν έχω! :( αν και τα λατρευω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τα λατρεψε όλα..περίμενε για το κουτάκι να μας πεις εντυπωσεις...

      Διαγραφή
    2. Άσε τα λατρεψε όλα..περίμενε για το κουτάκι να μας πεις εντυπωσεις...

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...