Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

My Antioxidant cleansing Gel!

Hi Fairies...

Αγαπάς και εσύ το καθαρό πρόσωπο? Εγώ είμαι σχεδόν υστερική με την καθαριότητα του  προσώπου μου! Λίγο η μεικτή επιδερμίδα μου με τάσεις ακμής, λίγο η λάμψη που χάνεται εάν δεν είναι αρκετά καθαρό, ψάχνω πάντα τα καλύτερα καθαριστικά για το πρόσωπο μου! Δεν θα αρχίσω (και πάλι) το κήρυγμα, για το πόσο σημαντικό είναι να καθαρίζουμε το πρόσωπο μας βράδυ ΚΑΙ πρωί! Θα πω απλά, ότι αν θέλεις να έχεις ένα πρόσωπο λαμπερό, νεανικό και χωρίς σπυράκια και ρυτίδες το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να το καθαρίζεις σωστά, με τα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο επιδερμίδας σου!


Εγώ λοιπόν σήμερα θα σε συστήσω σε ένα καθαριστικό που δεν έχεις γνωρίσει! Πρόκειται για ένα gel, το οποίο χρησιμοποιείται σαν νερό micellaire, δηλαδή δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό! Όμως δεν είναι μόνο αυτό, που το κάνει ξεχωριστό!
Το όνομα του είναι Antioxidant Sensitive Cleansing Gel by Tecnoskin και περιέχει υαλουρονικό οξύ το οποίο συγκρατεί υγρασία τόση όση 1000 φορές το βάρος του. Οπότε κάνοντας καθαρισμό πρωί και βράδυ, εξασφαλίζουμε την σε βάθος ενυδάτωση του προσώπου μας, καθώς και την προστασία των κυττάρων μας από τις τοξικές επιδράσεις! Το antioxidant gel το απλώνουμε σε ένα βαμβάκι και με αυτό αφαιρούμε ρύπους και μακιγιάζ, ως δια μαγείας! Είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες και μάτια, δεν δημιουργεί ερεθισμούς και με ένα απλό πέρασμα μου αφαίρεσε μάσκαρα και σκιές από τα μάτια, χωρίς καθόλου τρίψιμο!
Μην ξεχνάς μετά τον καθαρισμό να χρησιμοποιείς πάντα μία τονωτική lotion η οποία βοηθάει στο κλείσιμο των πόρων και στην προετοιμασία τους να δεχτούν την κρέμα!

Το Antioxidant Sensitive Cleansing Gel by Tecnoskin θα το βρεις στο eshop της Tecnoskin εδώ και κοστίζει μόνο 10€!
Εσύ με τι  είδους προιόντα καθαρίζεις το πρόσωπο σου Fairy Girl? Το ακολουθείς πιστά πρωί και βράδυ?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

  1. Πώς θα αφαιρεθουν τα μακιγιαζ Μιχαέλα μου χωρίς ξέβγαλμα; Φανταζομαι χρησιμοποιείς και δισκους ντεμακιγιαζ οπως τα γαλακτώματα καθαρισμου ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι φυσικά με δίσκους ντεμακιγιαζ,οπως με το νεράκι καθαρισμού.....δοκίμασε το κ θα ενθουσιαστείς.

      Διαγραφή
    2. Ναι ναι φυσικά με δίσκους ντεμακιγιαζ,οπως με το νεράκι καθαρισμού.....δοκίμασε το κ θα ενθουσιαστείς.

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο ακουγεται,και η τιμή του αρκετά προσιτή!!!Ωραιο review <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιο review! Το εχω παρει και εχει μείνει στο ράφι του μπάνιου γι καιρο. Δεν ειναι τοσο Ουαου προϊόν. Θα σας πω ότι εσείς που αγαπάτε τα νερακια micellaire δε θα ενθουσιαστείτε. Ειναι υστερική με το skincare και το συγκεκριμένο προϊόν μόλις το βάλεις στο βαμβάκι μετα απο δυο τρεις φορες στεγνώνει. Βάζεις και ξανα βάζεις για να ξεβαφτεις. Επισης φυσικά και θέλει ξέβγαλμα! Αισθάνεσαι απαίσια μετα τον καθαρισμό. Και η λοσιόν τσούζει να ξέρετε! Αυτά! Το review όμως ωραιο και χαίρομαι που ξετρελάθηκες με το τζελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόδειξη ότι κάθε επιδερμίδα έχει διαφορετικές ανάγκες... Εμένα μου ταίριαξε πραγματικά.. Ευχαριστώ για το σχόλιο σου... Φιλιά πολλά

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...