Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Eyeshadows to Love...Barcelona and Los Angeles palettes by Cargo!

Hi Fairies...

Όταν το μακιγιάζ γίνεται παιχνίδι δημιουργίας τότε χρειάζεσαι τα απαραίτητα παιχνίδια! Εγώ πάντα είχα μία ιδιαίτερη σχέση με το μακιγιάζ των ματιών. Μου αρέσει να παίζω με τα έντονα χρώματα και τις καλής ποιότητας σκιές! Όταν μάλιστα οι σκιές αυτές βρίσκονται και σε πολύ ιδιαίτερες συσκευασίες που μου φτιάχνουν το  κέφι, ε, τότε μιλάμε για το ιδανικό! Οι παλέτες σκιών που θα σου δείξω έρχονται από την Νέα Υόρκη και τις φέρνει το αγαπημένο μας Eyewish.gr!

H εταιρεία ονομάζεται Cargo και είναι διάσημη ως μία από τις αγαπημένες των MUA της Αμερικής! 
Με την πρώτη ματιά λάτρεψα τις συσκευασίες τους. Ανθεκτική πλαστική συσκευασία με μοναδικό χρωματιστό λογότυπο και η κάθε μία από αυτές αντιπροσωπεύει μία πόλη του κόσμου! Τα "δικά μου" χρώματα αντιπροσωπεύουν την Βαρκελώνη και το Λος Άντζελες!



Βεραμάν, τιρκουάζ, μωβ, μπλε, γαλάζιο και λευκό ήταν ανέκαθεν οι αγαπημένες μου επιλογές για Άνοιξη - Καλοκαίρι! 
Η Barcelona περιλαμβάνει ένα κλικ πιο σκούρες επιλογές ιδανικές για την εποχή και για όλα τα χρώματα ματιών, νομίζω ότι τα χρώματα της είναι αυτά που πραγματικά αντιπροσωπεύουν την Βαρκελώνη (by the way, αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο ταξίδι μας εδώ, για άπειρες φωτογραφίες)!
Εντάξει, εγώ τα συνδύασα και με τους νέους μου φακούς (wrlens-quartzo) και είχα μία ατελείωτη γκάμα συνδυασμών
 
Η παλέτα Los Angeles είναι άκρως καλοκαιρινή αφού το τιρκουάζ με το μωβ αποτελούν μοναδικούς καλοκαιρινούς συνδυασμούς και κάνουν κάθε εμφάνιση ξεχωριστή!
 
Με την πρώτη εφαρμογή με εξέπληξε η απόδοση χρωμάτων που έχουν όλα ανεξαιρέτως τα χρώματα! Απλώνονται σταθερά και βελούδινα, "γράφουν" μοναδικά και κρατάνε κυριολεκτικά όλη μέρα χωρίς να μαζέψουν καθόλου! Η ποσότητα που περιέχει η κάθε παλέτα ξεπερνά κατά πολύ το περιεχόμενο που έχουν άλλες 4πλές παλέτες.
Εγώ βρήκα τις νέες αγαπημένες μου σκιές και δεν βλέπω να τις αλλάζω για αρκετό καιρό.... Οι παλέτες Barcelona και Los Angeles της Cargo είναι διαθέσιμες στο Eyewish.gr εδώ και εδώ! Δες όλα τα Cargo και τις υπόλοιπες διαθέσιμες παλέτες, εδώ!

Λοιπόν, πες μου τις εντυπώσεις σου από τα χρώματα Fairy Girl...Τα αγαπάς αυτά τα χρώματα στο μακιγιάζ σου?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Hello Mary!
    after a long period of sadnees and deseapary, Im coming back again.
    also had problems to comment in your posts bacause a virus in my computer, strange but true.
    Lve hte sahdes, noce palettes and love your beautiful eyes.
    wish you a great day!
    XX Helena
    http://helenamybeauty.over-blog.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...