Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Curls in a bottle!

Γεια σου Fairy Girl....

Ήρθε η Άνοιξη επιτέλους... επίσημα βασικά γιατί ανεπίσημα το προσπαθεί ακόμα... Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να ταλαιπωρούμε τόσο έντονα τα μαλλιά μου με αυστηρό styling και πιστολάκια! Κάθε Άνοιξη υιοθετώ ένα πιο χαλαρό Look στα μαλλιά μου που τους επιτρέπει να μένουν υγιή και να ξεκουράζονται από το πιστολάκι και τις "θερμές" του συνέπειες! Τα φυσικά μου μαλλιά είναι ίσια αλλά λατρεύω τα σπαστά χαλαρά χτενίσματα! Σήμερα λοιπόν θα σου δείξω ένα προϊόν που δοκίμασα για πρώτη φορά φέτος και το αγάπησα!


Ονομάζεται Curls in a Bottle και είναι της εταιρείας Αttitude! Πρόκειται για μία κρέμα η οποία βοηθάει ακόμα και τα πιο ίσια μαλλιά να γίνουν σπαστά και τα σγουρά να έχουν τέλειες σχηματισμένες μπούκλες!
Αφού λοιπόν στεγνώσω με χλιαρό αέρα μόνο τις ρίζες των μαλλιών μου, απλώνω μία μικρή ποσότητα κρέμας σε όλο το μήκος τους και τα πλέκω σε δύο γαλλικές πλεξούδες. Το πρωί έχω τα πιο τέλεια σγουρά μαλλιά που δεν περνάνε απαρατήρητα!
Η κρέμα δεν τα σκληραίνει αντιθέτως τα αφήνει απαλά και φαίνονται σαν φυσικά! Με τον ίδιο τρόπο μπορείς απλά αφού βάλεις κρέμα να τα πιάσεις σε ένα ψηλό κότσο (ντομάτα) στην κορυφή του κεφαλιού σου και να έχεις χαλαρούς κυματισμούς! Αν πάλι βιάζεσαι μία εύκολη λύση είναι η φυσούνα αλλά με τους άλλους τρόπου το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό και πιο ανάλαφρο!
Αναρωτιέσαι που θα το βρεις? Στο νέο site/e-shop MyBeautyBox.gr (εδώ) που είναι το παλιό We love e-Pharmacies! Το Curls in a Bottle θα το βρεις διαθέσιμο εδώ σε τιμή προσφοράς! 

Εσύ Fairy Girl αγαπάς τα χαλαρά σπαστά/σγουρά μαλλιά? Τι διαφορετικό κάνεις στα μαλλιά σου όταν μπαίνει η Άνοιξη?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. θα το δοκιμάσω!!! Ψάνχω καιρό για κάτι για μπούκλες φυσικές χωρίς στέγνωμα! Να ξεκουραστούν και τα έρμα τα μαλλάκια μας!! :-p ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται πάρα πολύ ωραίο προϊόν και εφόσον είναι και για τα πιο ίσια μαλλιά, με βάζεις σε σκέψεις να το δοκιμάσω :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...