Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

New Wash and Go 5 in 1 ... Just Wash and Glow!

Hi Fairies...

Πόσες από εσάς θυμάστε την εποχή που έκαναν το ντεμπούτο της τα σαμπουάν και conditioner 2 in 1? Ένα από τα πρώτα σαμπουάν που λάνσαρε το 2 σε 1 ήταν το Wash and Go και είχαμε όλες εθιστεί σε αυτό! Τα χρόνια πέρασαν αλλά το Wash and Go παρέμεινε σταθερή αξία στις προτιμήσεις μας! Φέτος όμως το Wash and Go άλλαξε!


Άλλαξε εμφάνιση και σύνθεση και καλύπτει πιο πολλές ανάγκες από ποτέ! Με το slogan Wash and Glow μας προέτρεψε όλες να δοκιμάσουμε την σειρά που μας ταιριάζει! Εγώ επέλεξα να δοκιμάσω την σειρά για συχνή χρήση με εκχυλίσματα φρούτων! Ένα σαμπουάν, μία μαλακτική κρέμα και ένα μόνο λούσιμο ήταν αρκετά για να θυμηθώ γιατί λατρεύω το Wash and Go 5 in 1!

Καταρχήν θα σου πω ότι μυρίζει υπέροχα, φρουτένια, μοναδικά! Με πολύ μικρή ποσότητα κάνει τον αφρό που χρειάζομαι, ξεπλένεται πανεύκολα και η κρέμα ξεμπερδεύει και λειαίνει τα μαλλιά μου με μία κίνηση! Τα μαλλιά μου είναι λιπαρά και τα λούζω τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα! Το Wash and Go για συχνή χρήση δεν μου τα βαραίνει καθόλου!

Tι είναι τα 5 in 1 που υπόσχεται?
Καθαρά μαλλιά, απαλότητα, περιποίηση, φρεσκάδα και ευκολοχτένιστα μαλλιά! Τα προσφέρει όλα αυτά? Και φυσικά τα προσφέρει, επιπλέον τα λεπτά μαλλιά μου αποκτούν έναν φυσικό ελαφρύ όγκο και είναι απίστευτα λαμπερά! Δες και μόνη σου! Τα έλουσα χθές το βράδυ, τα στέγνωσα και δεν έβαλα κανένα επιπλέον προϊόν επάνω!
 

 Όποιες και αν είναι οι ανάγκες των δικών σου μαλλιών, σίγουρα θα βρεις και εσύ ένα Wash and Go και θα πεις Wash and Glow! 
Τα έχεις δοκιμάσει μήπως Fairy Girl? Ποιο είναι το αγαπημένο σου?

Επισκέψου το Wash and go στο Facebook, για beauty tips και δώρα!
Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. Σ'εμένα δεν έκατσε καθόλου καλά το wash&go...μετά από 2 μέρες ήταν ψιλοχάλια το μαλλί μου :/

    αν θες τσεκαρε το blog μου <3 ----> http://labeautefem.blogspot.gr/
    φιλιά :**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθεια?? Ποιον τύπο δοκίμασες? Μήπως σου ταιριάζει κάποιος άλλος καλύτερα??

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...