Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

My Balanced Skin!!!

Hello Fairies....

Πολλές φορές βλέπεις νέα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σου κάνουν αυτό το κλικ, είτε λόγω των συστατικών τους, είτε λόγω της μυρωδιάς τους, είτε για άλλους λόγους, υποκειμενικούς για τον καθένα από εμάς! Όμως, δεν τολμάς πάντα να τα δοκιμάσεις εάν δεν υπάρχει κάποιο δείγμα διαθέσιμο, γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις πώς θα στρώσει στην επιδερμίδα σου και αν θα σου αρέσει η υφή τους! Βέβαια και το δείγμα είναι κάποιες φορές δίκοπο μαχαίρι γιατί πολύ απλά η ποσότητα (συνήθως) είναι τόσο μικρή που μετά βίας θα το δοκιμάσεις δύο φορές! Εγώ λοιπόν αυτό έπαθα πριν λίγο καιρό που μου έκανε κλικ η σειρά Balance της Nourish!


Την θυμάσαι την Nourish? Σου είχα μιλήσει εδώ για μία πολυχρηστική Ενζυματική μάσκα που αγάπησα, που ήταν και απολεπιστικό και καθαριστικό αλλά και μάσκα (διάβασε εδώ για να την θυμηθείς). 

Η σειρά Balance λοιπόν απευθύνεται σε μεικτές αποκλειστικά επιδερμίδες, απομακρύνει την περιττή λιπαρότητα από το πρόσωπο και εμποδίζει και την επανεμφάνιση της! Περιέχει  Vitamin B3 που ενεργοποιεί τα κύτταρα, Vitamin B5 για ενυδάτωση, Vitamin B6 που βοηθάει στην σωστή λειτουργία αναγέννησης των κυττάρων και ένα καταπληκτικό άρωμα μήλου που είναι άκρως αναζωογονητικό!

Η σειρά Balance περιλαμβάνει ένα καθαριστικό, μία τονωτική Lotion (mist), ένα serum και μία ενυδατική κρέμα! Εγώ τα δοκίμασα και τα 4 σε μία συσκευασία δώρου που τα περιείχε και είχαν όλα τέτοιο μέγεθος, που τα χρησιμοποίησα για περίπου 1 μήνα και κάτι! 

Θέλεις να σου πω με μία λέξη τις εντυπώσεις μου? Η σειρά Balance είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ και κάνει θαύματα στις μεικτές επιδερμίδες! Πραγματικά όσο καιρό χρησιμοποιούσα και τα 4 προϊόντα η λιπαρότητα και η ενοχλητική γυαλάδα είχε μειωθεί αισθητά στο πρόσωπο μου!
Να σκεφτείς ότι το πρωί ήμουν matte σχεδόν όλο το 8ωρο! Η μυρωδιά της μου έφτιαχνε την διάθεση και η αίσθηση που άφηνε στο πρόσωπο μου ήταν μία φρεσκάδα και μία βαθιά ενυδάτωση που κρατούσε όλη μέρα! Αν έχεις μεικτή επιδερμίδα σου συνιστώ να τα δοκιμάσεις, σίγουρα δεν έχεις δοκιμάσει παρόμοια σειρά και είμαι σίγουρη ότι θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα!

Τα Nurish διατίθενται σε Ελλάδα και Κύπρο από την Organic Fusion και μπορείς να τα βρεις εδώ! Εγώ έβαλα στο μάτι ακόμα μερικά προϊόντα που θέλω να δοκιμάσω και θα επανέλθω με λεπτομέρειες!

Πες μου αν έχεις δοκιμάσει κάτι από την Nurish, και ποια είναι τα αγαπημένα σου προϊόντα κατά της λιπαρότητας?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

8 σχόλια:

  1. Έχω δοκιμάσει μόνο το Refining Toning Mist από τη σειρά και μου άρεσε πολύ! Και αυτή η μυρωδιά.. υπέροχη!! Εννοείται πως θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα, ειδικά το serum! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω ναι Μαράκι μου υπέροχη μυρωδιά όπως το λές..και τόσο δροσιστική!!! Να δοκιμάσεις είναι υπέροχη σειρά!

      Διαγραφή
  2. Σίγουρα θα τα ψάξω, ευχαριστούμε για το review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά μου κέρδισαν το ενδιαφέρον με τον τρόπο που τα περιγράφεις!
    Σχετικά με τα δείγματα που αναφέρεις στην αρχή της ανάρτησης, είμαι υπέρ του να δοκιμάζεις κάτι πριν το αγοράσεις !
    Έχω κάνει και ανάρτηση στο blog μου σχετικά με τα δείγματα και τα trvel size προϊόντα!
    karamellamou.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι την εχω διαβάσει αυτή την ανάρτηση, εγω να σου πώ προτιμώ να υπάρχουν μικρά travel sizes που εστω να μπορω να τα δοκιμάζω με λιγότερα χρήματα ώστε να έχω σωστή άποψη!!!

      Διαγραφή
  4. πολύ καλό ακούγεται.Εγώ εκτός του ότι έχω λιπαρό Τ στο πρόσωπο έχω επίσης και τάσεις ακμής σε αυτά τα σημεία και γι'αυτό φοβάμαι να δοκιμαζω κάτι,μη μου χειροτερέψει το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα σειρά! Ίσως να τη δοκιμάσω το καλοκαίρι που η επιδερμίδα πάει περισσότερο προς το μεικτό/λιπαρό!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...