Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

QuickGel Nails, at home!

Γεια σου Fairy Girl...

Και ποια γυναίκα δεν θέλει όμορφα και περιποιημένα νύχια? Δεν θα ήταν υπέροχα να μπορείς να τα φτιάχνεις κάθε όποτε εσύ το επιθυμείς και να κρατάνε στα χέρια  σου για πάνω από 3 εβδομάδες? Ναι, καλά κατάλαβες, μιλάω για το ημιμόνιμο μανικιούρ, αλλά θα το κάνεις μόνη σου στο σπίτι! Σου φαίνεται δύσκολο? Εγώ που δεν είχα κάνει ποτέ ημιμόνιμο, τα κατάφερα μια χαρά!
Η Quickgel μας παρέχει μία λάμπα νέας γενιάς με quickled που κάνει τον πολυμερισμό του βερνικιού παιχνιδάκι, αφού χρειάζεται μόνο 30''. Διαθέτει μία απίστευτη ποικιλία χρωμάτων που ξεπερνάει τα 200 και είναι σίγουρο ότι θα βρεις πολλά να σου αρέσουν! Έτσι λοιπόν παρέλαβα το πολυπόθητο κιτ ημιμόνιμου που περίμενα με τόση αγωνία, και ξεκίνησα τις δοκιμές!

Πρώτη εντύπωση, η καταπληκτική συσκευασία και η πανέμορφη girly ροζ, λάμπα led!
Πάμε να σου δείξω βήμα βήμα, την διαδικασία!
Περνάμε μία λεπτή στρώση Quickgel Ultra Primer και περιμένουμε να στεγνώσει. το Primer θα βοηθήσει στο να κρατήσει περισσότερο το αποτέλεσμα, ειδικά εάν έχεις λιπαρά νύχια όπως εγώ!
Περνάμε μία λεπτή στρώση από το QuickGel base coat, και το βάζουμε στην λάμπα για 30'' (η λάμπα σβήνει αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί ο χρόνος). Δεν ξεχνάμε να αποφύγουμε τα πετσάκια, και να σφραγίσουμε με το base coat και την άκρη του νυχιού!
Στην συνέχεια απλώνουμε ένα λεπτό στρώμα QuickGel Soak off Gel (δες όλα τα χρώματα εδώ), πολυμερίζουμαι και επαναλαμβάνουμε! Καθαρίζουμε τα νύχια από τα υπολείμματα gel με το καθαρό ασετόν, Pure Aceton QuickGel.
Αφού διορθώσουμε και καλύψουμε τυχόν κενά με το βερνίκι, στην συνέχεια απλώνουμε ένα στρώμα Top Coat και πολυμερίζουμε! Δεν ξεχνάμε να καλύψουμε και την ελεύθερη άκρη του νυχιού για να το σφραγίσουμε!

Το ημιμόνιμο της QuickGel κρατάει στα νύχια μου για τουλάχιστον 3 εβδομάδες και αφαιρείται πανεύκολα χωρίς να φθίρει τα νύχια μου! Απλά βρέχω βαμβάκια με Pure aceton QuickGel και τα κλείνω με αλουμινόχαρτα, σε 10' το βερνίκι έχει φουσκώσει και αφαιρείται πανεύκολα με ένα ξυλάκι!

Το μόνο λάθος που έκανα στις πρώτες εφαρμογές, ήταν ότι έβαζα περισσότερη ποσότητα βερνικιών, απ'ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα μετά από μέρες να "σηκωνόταν" από τις άκρες. Μόλις όμως κατάλαβα το λάθος μου, όλα ήταν πανεύκολα!
Δες την χθεσινή μου δημιουργία και πες μου...δεν φαίνεται αρκετά επαγγελματικό το αποτέλεσμα?

Η QuickGel.gr διαθέτει όλα τα προϊόντα για μανικιούρ, καθώς και πολλά διακοσμητικά νυχιών, όπως κρύσταλλα swarovski, διακοσμητικές ταινίες και δαντέλες!

Το Kit για ημιμόνιμο μανικιούρ (λάμπα, βερνίκια, base and top coat) διατίθεται αυτή την περίοδο σε τιμή προσφοράς και μπορείς να το δεις εδώ!

Επισκέψου την σελίδα της Quickgel on Facebook για να ενημερώνεσαι για προσφορές, δώρα και νέες κυκλοφορίες! Εάν έχεις απορίες, στείλε ένα μήνυμα στο inbox, το προσωπικό είναι ευγενέστατο και θα απαντήσουν άμεσα σε κάθε σου ερώτηση!

Πώς σου φαίνεται η ιδέα να κάνεις ημιμόνιμο, μόνη σου, στο σπίτι Fairy Girl? Θα το επιχειρούσες? Πες μου τις εντυπώσεις σου γιατί θα επιστρέψω με δώρα!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

16 σχόλια:

  1. προσεχε να μην βαφεις τα πετσακια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις πρώτες φορές δεν το πρόσεξα ομολογω, αλλά τώρα του πήρα τον αέρα!!!

      Διαγραφή
  2. μπραβο σου!εχεις εξελιχθει πολυ!και ο τροπος που αναλυεις τα βηματα φαινεται τοσο κατατοπιστικος που ακομη και εγω νομιζω οτι μπορω να τα καταφερω! το τελευταιο σχεδιακι ειναι υπεροχο!να μας κανεις και καποιο με κοκκινες αποχρωσεις! καλημερααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα quick gel έχουν τέλεια υφή και καλυψη...υπέροχα λαμπερά χρωματα, μεγάλη διαρκεια ...τα χρησιμοποιώ μόλις 3 εβδομαδες και είμαι υπέρ ευχαριστημένη με το προϊόν !!!! Μακάρι να μπορουσα να αγοράσω όλα τα χρωματα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ θέλω πολύ να τα δοκιμάσω και γω! φαίνεται εύκολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυμεριζει μολις σε 30 δευτερολεπτα!! Ειναι φοβερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είναι απίστευτο πολυμεριζει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα!έχει πολύ όμορφα χρώματα και ανυπομονώ να τα χρησιμοποιησω!!
    απλά έχω μια απορία μπήκα στο site της quickgel και είδα πως έχει δύο primer ποια είναι η διαφορά τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία χρώματα!!! Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυμεριζει σε 30 δευτερόλεπτα.
    Είναι τέλειο!!
    Karagianni.despina@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...