Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Happy Feet with Mint!

Γεια σου Fairy Girl....

Είναι εκείνη η μεγάλη μέρα που θέλεις να είσαι όμορφη από το πρωί. Διάλεξες το καινούργιο σου φόρεμα, ένα υπέροχο μωβ κραγιόν, το αγαπημένο σου κόσμημα που είναι δώρο (του) και φυσικά τις αγαπημένες σου ψηλοτάκουνες γόβες! Είσαι απλά πανέμορφη, η μέρα κυλάει απίθανα και χαρούμενα! Το μόνο - ας πούμε - πρόβλημα είναι ότι ήσουν όλη μέρα πάνω στα αγαπημένα σου (κατά τα άλλα) ψηλοτάκουνα και τώρα πονάνε αφόρητα τα πόδια σου! Το έχεις δει το έργο? Εγώ το ζω κάθε φορά που είμαι πάνω σε αυτά (τα ψηλοτάκουνα ντε) για πάνω από 5 ώρες συνεχόμενης ορθοστασίας! Πρόσφατα όμως ανακάλυψα την λύση και δεν είναι να μην ξαναφορέσω γόβες!



Η λύση ονομάζεται Menthogel και ειδικεύεται αποκλειστικά στα κουρασμένα και ταλαιπωρημένα πόδια! Τα προϊόντα της περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα και μέντα που βοηθάει στην κυκλοφορία και την αποσυμφόρηση των ποδιών!
Μετά από αυτή τη δύσκολη μέρα λοιπόν, απλά γεμίζεις ένα λεκανάκι με χλιαρό νερό και βάζεις μέσα μία κουταλιά από το Τονωτικό ποδόλουτρο με Arnica!
Μετά από 15 λεπτά χαλάρωσης τα πόδια σου θα είναι εμφανώς ξεκούραστα, τονωμένα, καθαρά και ενυδατωμένα! Το συγκεκριμένο ποδόλουτρο είναι ιδανικό για χρήση μετά από έντονη ορθοστασία, πεζοπορία ή οποιαδήποτε έντονη δραστηριότητα! Προστατεύει από τα βακτήρια και καταπολεμά την δυσοσμία, καθώς βοηθάει στην απομάκρυνση των σκληρύνσεων. 
Μετά το αναζωογονητικό ποδόλουτρο, άπλωσε μία μικρή ποσότητα από την Κρέμα ποδιών με Τριπλή Δράση και τότε θα ξεκουραστείς πραγματικά!
Περιέχει εκχύλισμα μέντας που τονώνει το φλεβικό σύστημα, ανακουφίζει τα πρησμένα πόδια και δρα καταπραϋντικά προσφέροντας μία αίσθηση δροσιάς στα πατουσάκια μας!
Η κρέμα αυτή έχει την ιδιότητα να δυναμώνει το δέρμα και να κάνει τα πατουσάκια πιο ανθεκτικά προλαμβάνοντας τις φουσκάλες και τον ερεθισμό! Περιέχει άργιλο αναμεμειγμένο με πούδρα που απορροφά τον ιδρώτα και μαλακώνει το δέρμα! Το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι? Ότι θρέφει τις ρωγμές και το ξηρό δέρμα από την περιοχή της πατούσας, από τις πρώτες κιόλας χρήσεις!
Βέβαια έχω ακόμα ένα μυστικό της Μenthogel να μοιραστώ μαζί σου! Τώρα πλέον, μαζί με τις γόβες μου, φροντίζω να φοράω πάντα τα πατάκια μετατάρσιου από υδρογέλη της Menthogel!
Τι είναι αυτό? Είναι μικρά πατάκια πολύ μαλακά και αντικραδασμικά που τοποθετούνται ακριβώς κάτω από τα δάχτυλα, στο μαλακό σημείο, το μετατάρσιο! Έτσι η πίεση από τα ψηλοτάκουνα μειώνεται αισθητά σε εκείνο το σημείο και δεν πονάνε τα πόδια μου τόσο εύκολα!
Για τις καθημερινές που επιλέγω να φορέσω τα ψηλά μποτάκια μου, φοράω τα υποπτέρνια πατάκια από υδρογέλη. Εφαρμόζουν απόλυτα στην φτέρνα και μειώνουν την πίεση που δέχεται αυτή, ώστε να με ανακουφίζει από την τριβή και την πίεση των κραδασμών στην μέση και την σπονδυλική στήλη!
Μην ξεχάσω να σου πω ότι και τα 2 σετ πάτων που χρησιμοποιώ μυρίζουν μέντα και αυτό μου αρέσει πολύ!
Τελικά τα ξεκούραστα πόδια είναι τόσο απλό θέμα, αρκεί να σου αρέσει η μυρωδιά της μέντας και να γνωρίσεις την Menthogel! Μην ξεχάσεις να ρίξεις μία ματιά στην σελίδα τους στο Fb, θα ενημερωθείς για όλα τους τα προϊόντα αλλά και για τα σημεία πώλησης τους!

Πώς σου φάνηκαν τα Menthogel, Fairy Girl? Γράψε μου τις εντυπώσεις σου και πες μου τι θα ήθελες να δοκιμάσεις περισσότερο.... Θα επιστρέψω με δωράκια γεμάτα μέντα!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

11 σχόλια:

  1. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...ΥΠΕΡΟΧΑ!ΑΔΗΜΟΝΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ,ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα δοκιμασα ποτέ είναι η αλήθεια,αν και τα είχα ακουστά.Έχω δοκιμάσει προιόντα της Gehwol,και της Hansaplast(τώρα αυτά χρησιμοποιώ)αλλά δεν έχω μείνει και απόλυτα ικανοποιημένη...ειδικά όταν δουλευεις με ψηλοτάκουνα,πολλές ωρες,χρειάζεσαι κάτι πιο αποτελεσμάτικό...Ευχαριστούμε για τις όμορφες πληροφορίες Μαιρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται αποτελεσματικά!! Και χρειαζόμαστε περιποίηση εντατική στα άκρα!! Nice review!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ...ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟ0ΝΟ ΑΥΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΗΝ ΚΑΙ ΠΟΝΑΝΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ,,,ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥ,,,ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΑΓΑΠΗΗΗΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα ποδαράκια μου τα χρειάζονται για να γίνουν απαλά σαν μωρού! ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν τα γνωριζω τα προιοντα αλλα πολυ θα ηθελα μιας και ειμαι μητερα μιας τριχρονης και μιας μπουμποιυς τριων μηνων, εργαζομενη και νοικοκυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ. Υπέροχο δώρο !!! Καλές Γιορτές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φαίνονται πολύ καλά προϊόντα!! Ειδικά τα 2 σετ πάτων με άρωμα μέντας θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω για να μπορούμε άνετα να φοράμε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια μας!! Ευχαριστούμε, καλές γιορτές με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλεια προϊόντα!!!Τα χρειαζόμαστε όλες οι γυναίκες!!!Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...