Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Miracle Wrinkle Corrector..Is it a Miracle indeed?

Hi Fairy Girl....

Κάθε στιγμή της ζωής μας που περνάει είναι και μία εμπειρία... Κάθε τι όμορφο που ζούμε είναι ένα χαμόγελο, μία ανάμνηση, αλλά και κάθε τι άσχημο που μας συμβαίνει είναι ένα μάθημα ζωής που απλά μας κάνει καλύτερους ανθρώπους! Το σημαντικό στην ζωή μας είναι να μπορούμε να ζούμε το κάθε της λεπτό σαν να ήταν το τελευταίο, χωρίς έγνοιες μόνο με την ψυχή μας! Και ναι, είναι και εκείνα τα σημαδάκια στο πρόσωπο μας που είναι εκεί για να μας θυμίζουν όλα αυτά που περάσαμε, κάθε στιγμή που ζήσαμε, πόσα χαμόγελα χαρίσαμε και πόσα δάκρυα κύλησαν! Ναι, είναι οι ρυτίδες μας, που είναι εκεί και τις βλέπουμε κάθε μέρα και τις αγαπάμε! Όμως, ειλικρινά τώρα, δεν θα μας πείραζε να τις βλέπουμε λίγο πιο απαλές στο δέρμα μας....
Εγώ, προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι δεν ανέχομαι κάποιες ρυτίδες μου, όμως οι πιο βαθιές που έχω είναι εκείνες γύρω από το στόμα μου, που μου θυμίζουν ότι χαμογελάω καθημερινά! Ναι, τις αγαπώ, αλλά επειδή δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω να γελάω (no matter what), ήθελα λίγο να τις απαλύνω ώστε να έχω περιθώριο να χαμογελάω περισσότερο, ελπίζω να με καταλαβαίνεις!


Η λύση ήρθε με το όνομα  Miracle Wrinkle Corrector από την ελληνική Beatific! Είναι ένα μικρό θαυματουργό σωληνάριο, το οποίο περιέχει ένα διογκωτικό ορό γεμίσματος που μειώνει ορατά το βάθος των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών!
Διαθέτει μία καινοτομική τεχνολογία η οποία μιμείται την μέθοδο Lipofilling χαρίζοντας λείανση των ρυτίδων χωρίς ένεση και επιπλέον περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό συζευγμένου υαλουρονικού οξέως και βιταμινών που δρα εκ των έσω γεμίζοντας τις ρυτίδες και διατηρώντας την επιδερμίδα σφριγηλή, λεία και βαθιά ενυδατωμένη.

Εγώ το χρησιμοποιώ εντατικά για κάτι παραπάνω από δύο μήνες τώρα και έχω να σου δείξω θεαματικά αποτελέσματα στις ρυτίδες έκφρασης μου!
Το Miracle Wrinkle Corrector μπορείς να το βρεις εδώ, και να το αποκτήσεις με έκπτωση 30%, που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Εάν τα προϊόντα της Beatific σου φαίνονται "τσιμπημένα", να σου θυμίζω ότι δεν είναι προϊόντα που βασίζονται απλά στην κοσμετολογία, είναι προϊόντα που συνδυάζουν την ιατρική, την πλαστική χειρουργική και την κοσμετολογία και δημιουργούν μικρούς θησαυρούς που φέρνουν αποτελέσματα! Διάβασε σχετικά εδώ!
Μπορείς να διαβάσεις και review για το Blissfully Fresh Body Mist που ήταν και η αφορμή της γνωριμίας μου με την Beatific!


Πως σου φάνηκε το αποτέλεσμα του Miracle Wrinkle Corrector, Fairy Girl?? Άφησε μου δύο κουβέντες στα σχόλια, να κάνουμε συζήτηση!!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

5 σχόλια:

  1. Κορίτσι είναι εξαιρετικό προϊόν, θα συμφωνήσω..Εγώ το χρησιμοποιώ στην βαθιά ρυτίδα της σκέψης ( μεσόφρυο) και έχει απαλυνθεί πολύ...Επίσης ότι και αν έχω δοκιμάσει ως τώρα από την Beatific με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένη..και αυτό το άρωμα πούδρας του body mist που το διακρίνεις σε όλα τα προϊόντα το έχω αγαπήσει
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, χρησιμοποιώ τον ίδιο ορό για σχεδόν ένα μήνα εντατικά όπως κι εσύ. Δεν θα μιλήσω για τις γραμμές έκφρασης στο μέτωπο, ούτε για τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια. Χρησιμοποιώντας το ακριβώς στα ίδια σημεία που το χρησιμοποίησες κι εσύ δεν έχω δει καμία διαφορά. Να σημειώσω ότι το εφαρμόζω ακριβώς όπως συμβουλεύουν. Από ένα τόσο ακριβό προϊόν και με δεδομένο ότι είναι προϊόν έρευνας δερματολόγων, περίμενα πολύ περισσότερα. Για παράδειγμα, όταν χρησιμοποίησα την Prodigy νυκτός και ματιών της Helena Rubinstein είδα αποτέλεσμα από την πρώτη εβδομάδα. Κάτι αντίστοιχο περίμενα κι από την Beatific, αλλά για την ώρα με έχει απογοητεύσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. #Scarlett έχεις απόλυτο δίκιο από ενα τετοιο προιον να αναμενεις και σοβαρα αποτελεσματα! Δεν ξερω γτ δεν ειδες καποια διαφορά, εγώ όπως είδες και στις φωτογραφίες είδα μία αρκετα αισθητή, τώρα βεβαια μενει να δουμε αν θα κρατησει το αποτελεσμα οταν τελειωσει το προιον! Δώστου χρόνο μέχρι να σου τελειωσει το σωληνάριο, ισως δουλέψει...... θα περιμενω νεα σου τότε!! Ευχαριστω για το σχόλιο σου!!
    xoxoxoox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Wow η διαφορά είναι εμφανέστατη, δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής!! Εννοείται να μη σταματήσεις ποτέ να χαμογελάς! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωχ πολύ ενδιαφέρον! δυστυχώς δεν πρόλαβα μάλλον την έκπτωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...