Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Glass, Strass and Swarovski!

Γεια σου Fairy Girl...

Εμείς οι γυναίκες έχουμε πολλά μικρά χρήσιμα "εργαλεία" που χρησιμοποιούμε καθημερινά, όχι μόνο για ομορφιά αλλά και για χρηστικότητα! Όταν όμως αυτά τα απαραίτητα εργαλεία έχουν και την πιο girly εμφάνιση και είναι στολισμένα και με κρύσταλλα swarovski, τότε καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για εθισμό! Σήμερα λοιπόν θα σου δείξω λίμες, ψαλιδάκια και ράσπες....διαφορετικές από τις κλασσικές! Η εταιρεία ονομάζεται Mont Bleu, είναι Τσέχικη και σου την είχα συστήσει για πρώτη φορά εδώ!

Οι γυάλινες λίμες που μου είχα δοκιμάσει για πρώτη φορά τότε, είναι μέχρι σήμερα στην ίδια άριστη κατάσταση! Είναι πανέμορφες, χρωματιστές και στολισμένες με υπέροχα κρύσταλλα (που είναι όλα στην θέση τους μετά από 2 χρόνια χρήσης).


Ήξερες ότι η χρήση γυάλινης λίμας βοηθάει στην ανάπτυξη του νυχιού και στην υγεία του, γιατί δεν τα τραυματίζει καθόλου? Η Mont Bleu λοιπόν κατασκευάζει τέτοιες λίμες σε διάφορα μεγέθη και με διάφορα χρώματα και στολισμούς! Ως εδώ λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι δεν είναι έκπληξη και όλες έχετε δει/ακούσει/χρησιμοποιήσει γυάλινη λίμα!
Γυάλινη ράσπα για τις φτέρνες όμως, έχετε ξαναδεί? Εγώ ομολογώ ότι πρώτη φορά έπιασα στα χέρια μου κάτι τέτοιο και η απορία μου ήταν εύλογη! Δουλεύει? Είναι κατασκευασμένη από χοντρό γυαλί πολύ ανθεκτικό και οι πλευρές της είναι σαγρέ!
Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα περίπου και ομολογώ ότι και εγώ αλλά και τα πόδια μου την έχουν λατρέψει! Αφαιρεί το νεκρό δέρμα πανεύκολα και αφήνει την φτέρνα απίστευτα  απαλή! Ναι, Fairy Girl αυτό είναι κάτι που πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσεις! Ρίξε μια ματιά στην απίστευτη ποικιλία εδώ!

Η Mont Bleu μου έστειλε και ένα ψαλιδάκι, επίσης στολισμένο με swarovski και δεν σου κρύβω ότι το βρήκα πολύ χαριτωμένο! Τώρα όλα αυτά τα άχαρα αλλά απαραίτητα εργαλεία, έχουν την πιο όμορφη και κοριτσίστικη εμφάνιση που θέλω....

Να μην ξεχάσω να σου δείξω και ακόμα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που διάλεξα για τις καθημερινές μου εμφανίσεις... Κρύσταλλα καλής ποιότητας που λάτρεψα και την προηγούμενη φορά αλλά και αυτή και μόνο με 8€!


Όλα τα Mont Bleu μπορείς να τα αποκτήσεις με μία επίσκεψη στο επίσημο eshop τους εδώ, και χρησιμοποιώντας τον κωδικό fairymakeuptales θα έχεις μία έκπτωση 20% σε κάθε σου παραγγελία!

Ανυπομονώ να μάθω πώς σου φάνηκαν τα Mont Bleu, Fairy Girl... Άφησε μου τα σχόλια σου και αν σου άρεσαν, τότε ίσως.... να διοργανώσω μία έκπληξη για σένα!!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

14 σχόλια:

  1. Γυαλινη λίμα ? γιατί όχι. δεν θα ανατριχιαζω κι ολας πιστεύω όπως τις άλλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου φαινονται υπέροχες και έχω ακούσει τα καλύτερα!! <3
    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπεροχα ολα τα σκουλαρικια εχουν τελειο χρωμα ,γυαλινη ρασπα ? και εγω πρωτη φορα βλεπω σε ευχαριστουμε για τα δωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι εγω γυαλινες λιμες χρησιμποιω και ειναι τελειες, μην πεσουν ομως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχο δωράκι και πολύ χρήσιμο,ευχαριστούμεεε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελειοοοο μακαρι να ειμαι η τυχερη που θα τα χρησιμοποιησει!!!ευχαριστουμεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ πρωτοτυπα σχεδια ειδικα το ψαλιδακι με τα swarovski το θελωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...