Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

My "Beauty Tool"!

Γεια σου Fairy Girl....

Σου έχω μιλήσει άπειρες φορές για το πόσο σημαντικό είναι να καθαρίζεις το πρόσωπο σου δύο φορές την ημέρα! Κάθε μία από εμάς έχει τον δικό της τρόπο καθαρισμού! Άλλες προτιμούν τα γαλακτώματα, άλλες (και εγώ) τα αφρώδη καθαριστικά και άλλες απλά τα νεράκια καθαρισμού! Για μένα, η πιο αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού είναι αυτή με τα gel καθαρισμού που ξεπλένονται με νερό! Επειδή όμως θέλω το πρόσωπο μου να "τρίζει" από καθαριότητα, θέλω κάτι πιο αποτελεσματικό από το άπλωμα του καθαριστικού μου απλά με το χέρι! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πανάκια καθαρισμού, συσκευές με μικρο-δονήσεις (Link) ή κάτι πολύ αποτελεσματικό και πολύ οικονομικό όπως ένα βουρτσάκι!


Όχι ένα οποιοδήποτε βουρτσάκι όμως, συγκεκριμένα μιλάω για το Beauty Τool από την ελληνική Youth Lab. Το βρήκα μέσα στο #AutumnCherryBox και η χαρά μου ήταν απερίγραπτη! Άρχισα να το χρησιμοποιώ από την ίδια κιόλας μέρα! 
Είναι ένα πολύ καλής ποιότητα πλαστικό βουρτσάκι με πολύ μαλακές τρίχες, που δεν τραυματίζουν την ιδιαιτέρως ευαίσθητη επιδερμίδα μου και την καθαρίζουν σε βάθος!
Να σκεφτείς ότι το χρησιμοποιώ ανελλιπώς κάθε πρωί και το δέρμα μου δεν κοκκινίζει καν και είναι έτοιμο για ενυδάτωση και μακιγιάζ! Από τις πρώτες κιόλας χρήσης παρατήρησα μία τόνωση και μία λάμψη στο πρόσωπο μου και μαζί με το καθαριστικό μου gel, είδα τα σπυράκια μου να με εγκαταλείπουν!
Σοβαρά τώρα, ένα μήνα σχεδόν και δεν με έχει ενοχλήσει κάποιο, είναι σίγουρο ότι το beauty tool έχει βοηθήσει εκπληκτικά στην αποκατάσταση της επιδερμίδας μου, αφού βοηθάει στον καθαρισμό σε βάθος!
Το Beauty Tool είναι ιδανικό και για αφαίρεση μάσκας κάνοντας παράλληλη απολέπιση!
Το Beauty Tool by Youth Lab κοστίζει μόνο 7,80€ και είναι διαθέσιμο στο eshop της YouthLab εδώ! Πίστεψε με, είναι μία αγορά που θα αλλάξει τον τρόπο που καθαρίζεις το πρόσωπο σου, και που σύντομα θα αλλάξει και το ίδιο το πρόσωπο σου.....πάντα προς το καλύτερο!

Εσύ το έχεις δοκιμάσεις το Beauty Tool, Fairy Girl? Πώς σου φάνηκε?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό προιον...για καθημερινό καθαρισμό με σαπουνάκι!Ιδανικό για αφαίρεση μάσκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν έχει ανταλλακτικό ε? Αλλά και πάλι η τιμή του είναι πολύ καλή. Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο στη χρήση του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...