Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Dazzle Pop!

Καλημέρα Fairy Girls....

Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει καμία από εμάς που να μην απολαμβάνει τα φρέσκα, χειροποίητα προϊόντα, που είναι κατασκευασμένα με αγνά, φυσικά υλικά, και μοσχοβολάνε για ώρες! Πιστεύω πώς δεν υπάρχει καμία ανάμεσα στην παρέα μας! Γι' αυτό θα σε συστήσω σε μία σειρά χειροποίητων προϊόντων - ομορφιάς και όχι μόνο- που μου έκλεψαν την καρδιά! 


 
Το όνομα τους είναι Dazzle Pop, και ναι, είναι γεγονός όταν πρωτοάνοιξα το πακέτο μου, μου ήρθε μία ζάλη από τις μαγευτικές μυρωδιές που αναδύονταν στον χώρο!
Η γκάμα είναι μεγάλη και ομολογώ πώς δυσκολεύτηκα να διαλέξω τι θέλω να δοκιμάσω! Σαπούνια φρέσκα, χειροποίητα και διαφορετικά φτιαγμένα με μεράκι και απέραντη αγάπη από την ταλαντούχα Ηρώ! 

Σαπούνια που έχουν μυρωδιές που δεν έχω ξαναμυρίσει όμοιες τους!  Τα bubble trouble είναι εκείνα που μοιάζουν με πολύχρωμες καραμελίτσες και μυρίζουν τσιχλόφουσκα... Γλυκά, σαν εκείνη την big-bubble των παιδικών μου χρόνων που με κάνει να νιώθω και πάλι παιδί!

Μόλις τα δοκίμασα δεν μπόρεσα να μην θαυμάσω την επιδερμίδα που μου άφησαν! Απίστευτα απαλή και ενυδατώμενη, χάρη στο (λατρεμένο) έλαιο καρύδας που περιέχουν!

Το bubble trouble το είδατε και στα Autumn Favorites #Body Edition εδώ!
Αυτό το κόκκινο, παράξενο σαπουνάκι είναι το strawberry tea, έχει εκχύλισμα φράουλας και βιολογικό μαύρο τουρκικό τσάι και είναι ιδανικό για αποτοξίνωση της επιδερμίδας, ειδικά μετά το καλοκαίρι!

Αυτό το καφέ σαπουνάκι, έχει μυρωδιά λουκούμι και σου έρχεται να το φας!
Το λένε Coralicious και έχει εκχυλίσματα φρούτων, τριμμένο φυσικό σφουγγάρι, λάδι καρύδας και φυσικά μυρίζει λουκούμι. Κάνει μία πολύ ικανοποιητική απολέπιση, αφήνει το δέρμα απαλό σαν μετάξι και το αγάπησα από την πρώτη κιόλας χρήση!

Δεν θα μπορούσα φυσικά να μην υποκύψω στην γοητεία μίας Bath bomb με άρωμα μπανάνα-τσιχλόφουσκα!
Κάνει το μπάνιο απόλαυση, αλλά την χρησιμοποιώ και σε μικρότερα κομμάτια σε ποδόλουτρα πριν την περιποίηση των πατουσακίων!

Αυτές οι μικρές καρδουλίτσες είναι solid body butter και είναι ιδανικά για την ενυδάτωση των σκληρών περιοχών, όπως φτέρνες, αγκώνες αλλά είναι και σωτήρια ως sos product, στην τσάντα, για χείλη και χέρια! Τα δικά μου μυρίζουν μαγευτική βανίλια!

Για το τέλος άφησα τα κεριά που λάτρεψα να μυρίζω! Πίστεψε με τόσο μυρωδάτα κεριά δεν έχεις ξαναμυρίσει. Φαντάσου ότι μυρίζει ο χώρος που τα φιλοξενεί ακόμα και όταν εκείνα είναι σβηστά! 

Οι ποικιλία είναι απίστευτα μεγάλη, εγώ επέλεξα το Sea breeze για να με συντροφεύει τώρα που το φθινόπωρο ήρθε για τα καλά και το Strawberry που είναι ότι πιο φραουλένιο έχω μυρίσει!

Τα Dazzle Pop της Ηρούς θα τα βρεις στο Fb στην σελίδα τους εδώ! Θα επικοινωνήσεις μαζί της, θα σου στείλει ένα μαγικό κατάλογο με μυρωδιές και επιλογές και αφού επιλέξεις τι θέλεις (αν τα καταφέρεις) θα έρθουν στην πόρτα σου με courier! Οι δημιουργίες του Dazzle Pop είναι όλες χειροποίητες, φρέσκες και φτιάχνονται κατά παραγγελία, οπότε αν περιμένεις και κάνα δύο μέρες, μην γκρινιάξεις, θα αποζημιωθείς αμέσως μόλις τα παραλάβεις! 
Άλλωστε είναι υπέροχο να στηρίζουμε νέα ελληνικά εγχειρήματα που διαθέτουν μεράκι και ποιότητα, δεν συμφωνείς Fairy Girl? Αλήθεια εσύ αγαπάς αυτές τις χειροποίητες ομορφιές?

Γράψε μου τις εντυπώσεις σου από τα Dazzle Pop αν τα δοκίμασες ή αν θα το κάνεις..... Τι σου άρεσε από αυτά που σου έδειξα?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

  1. Λάτρεψα Dazzle Pop...υπέροχο post κορίτσι..δοκίμασε και κάποιο body scrub την επόμενη φορά και θα με θυμηθείς...Καλή μας εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lovely review!
    wow!love these products!
    If tyou like travells, this post is just made for you:
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2015/10/singapour.html
    wish you a fab week!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...