Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Calm before the Storm and Flame by Sleek!

Γεια σου Fairy Girl...

Κάθε εποχή έχει το δικό της μακιγιάζ και είναι αποδεδειγμένο ότι κατά τακτά χρονικά διαστήματα "κολλάμε" σε κάποιες παλέτες σκιών και δεν τις αποχωριζόμαστε με τίποτα! Εγώ λοιπόν, σχεδόν κάθε εποχή κολλάω με μία παλέτα σκιών της Sleek και φέτος κόλλησα με την Calm before the Storm! Η Sleek  έχει πάντα πολύ καλής ποιότητας σκιές, απίθανα χρώματα με διάρκεια και φοβερές τιμές, οπότε δεν είναι και πολύ δύσκολο να κολλήσεις μαζί τους!

Η Calm before the Storm είναι μία παλέτα που περιέχει όλα τα απαραίτητα χρώματα για απίθανα, εντυπωσιακά, αλλά και καθημερινά μακιγιάζ! 


Περιέχει αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου του καφέ και του μπεζ, με μεταλλικά, ματ και περλέ τελειώματα! Περιέχει 12 σκιές, στην κλασσική μαύρη παλέτα και περιέχει και ένα σφουγγαράκι εφαρμογής, δύο όψεων!

Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά τα χρώματα!
Τα 6 αριστερά χρώματα είναι τα :
Starboard - μπεζ ιριδίζον, Voyage- έντονο σομόν μεταλλικό, Pacific - υπέροχο έντονο μπλε με ματ τελείωμα, Ahoyi - σοκολατί μεταλλικό, Barque - ανοιχτό καφέ ματ και Adrift - σκούρο καφέ ματ.


Τα 6 δεξιά χρώματα είναι:
Caesium - θαλασσί περλέ, Amphitrite - μπλε/πετρόλ μεταλλικό,  Sovereign - σκούρο μπλέ extra μεταλλικό, Seaweed - πράσινο της θάλασσας, Navy Shower - απαλό γκρι ματ, Lagoon - Πετρολ με ματ τελείωμα!

Όλες οι σκιές της Calm before the Storm, έχουν απίστευτη χρωματική απόδοση και είναι σίγουρο ότι αν σου αρέσουν αυτές οι αποχρώσεις απλά θα την λατρέψεις! 

Παράλληλα δοκίμασα και την Blush by 3 στην απόχρωση Flame!
Με την πρώτη ματιά θα σου φανεί εξαιρετικά έντονη στην επιλογή των αποχρώσεων της! Όμως οι δύο ακριανές αποχρώσεις είναι απίστευτα ευκολοφόρετες! Η αριστερή είναι ένα απαλό σάπιο μήλο με ελάχιστο shimmer, ενώ  δεξιά είναι ένα κεραμιδί και είναι περισσότερο έντονη και περιέχει  μία κανονική ποσότητα shimmer. Η μεσαία τώρα απόχρωση είναι η πιο δύσκολη! Είναι μία ματ κόκκινη απόχρωση που αποδίδει απίστευτα έντονα αλλά κολακεύει όμορφα της μεσαίας απόχρωσης επιδερμίδες!

Το εξαιρετικό με τα ρουζ της Sleek είναι ότι θέλουν εφαρμογή με "ελαφρύ" πινέλο και απαλές, αέρινες κινήσεις γιατί "γράφουν" εξαιρετικά έντονα! Χρειάζεται τόσο λίγη ποσότητα κατά την εφαρμογή τους που είναι σίγουρο ότι αυτά τα ρουζ δεν τελειώνουν ποτέ! Εδώ σου είχα δείξει ακόμα 2 αποχρώσεις που έχω δοκιμάσει και πίστεψε με, ακόμα είναι σχεδόν άθικτα!

Όλα τα προϊόντα Sleek έρχονται κοντά μας από το αγαπημένο Bebeauty.gr σε απίθανες τιμές! 13,00€ για το Blush by 3 και 11,00€ για την Calm before the Storm! Μπορείς να τα δεις όλα εδώ!

Εσύ Fairy Girl, έχεις δοκιμάσει σκιές και ρουζ από την Sleek? Με ποια χρώματα "κόλλησες" για φέτος?
Μην ξεχάσεις να πάρεις μέρος στο giveaway για τα 3 χρόνια Fairy Make up Tales, μία τυχερή θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις παραπάνω παλέτες από την Sleek. Click εδώ γιατί λήγει σε λίγες μέρες και καλή επιτυχία!

Many kisses from Fairy {oo}Mary!

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλοκαιρινά τα χρωματα της παλέτας και νομίζω οτι έχουν καλή απόδοση. Την παλέτα με τα ρουζ την λάτρεψα έχω να σου πω. Είναι τα χρώματα που φοράω συνέχεια και την έχω βάλει καιρό στο μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα και τα 2! Η παλέττα φωνάζει καλοκαίρι, αλλά για κάποιο λόγο θα ήθελα να τη δοκιμάσω και τώρα το φθινόπωρο. Το ρουζ φαίνεται να έχει τρομερή απόδοση χρώματος. Αγαπάμε Sleek <3 xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...