Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Your hair need some extra Strength too??? So, let's Strengh them with L'anza!

Hi Fairy Girl....

Τα τελευταία χρόνια περνάω μία φάση τρελής αγάπης (το λες και έρωτα-κόλλημα) με τα μαλλιά μου. Βλέπεις πάνε 4 χρόνια που σταμάτησα να χρησιμοποιώ βαφές και τα μαλλιά μου έχουν βρει την φυσική τους -καστανή- λάμψη και φυσικά έχουν μακρύνει! Και όταν λέω έχουν μακρύνει το εννοώ. Είχα να δω τα μαλλιά μου τόσο μακριά και τόσο υγιή από το Λύκειο! Λατρεύω πλέον το καστανό μου χρώμα, γυαλίζει απίστευτα, και αν αναρωτιέσαι για τις άσπρες τρίχες, θα σου πω ότι έχω κάποιες αλλά είναι λίγες, σχεδόν ανεπαίσθητες με "γυμνό" μάτι! (!!!) Τα μαλλιά μου τυγχάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης γιατί η τρίχα μου είναι πολύ λεπτή και κατ' επέκταση είναι πολύ ευαίσθητα και χωρίς καθόλου όγκο! Το να βρω προϊόντα που να μου δώσουν πραγματικά ότι χρειάζονται τα δικά μου μαλλιά ήταν εξαιρετικά δύσκολο! Όμως λύση και στα δύο μου προβλήματα έδωσε η  L'anza για την οποία σου έχω ξαναμιλήσει εδώ!



L'anza Healing Strenght απλά με έσωσαν γιατί η σειρά απευθύνεται σε όλους τους τύπους μαλλιών με λεπτή και εύθραυστη τρίχα! Το Strenght Shampoo περιέχει λευκό τσάι το οποίο περιέχει πολύ υψηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών και μειώνει το ποσοστό των ελεύθερων ριζών στην τρίχα, επανορθώνει την φθορά της και συμβάλει στην διατήρηση της νεότητας της τρίχας!
Το Keratin Healing System που περιέχει δυναμώνει τα μαλλιά και το φυσικό σαπούνι προσφέρει ένα κρεμώδες πολυτελή αφρό κατά την διάρκεια του λουσίματος!
Στην συνέχεια έρχεται το Strenght Manuka Honey Conditioner για να ξεμπερδέψει τα μαλλάκια μου και να τα αφήσει απόλυτα ενυδατωμένα.
Το L'anza Manuka Honey Conditioner, βοηθάει στην ενδυνάμωση της τρίχας και μειώνει τα σπασίματα. Περιέχει Manuka Honey, το οποίο είναι πλούσιο σε θρεπτικότητα και θεραπευτικές ιδιότητες! Το Mānuka honey είναι μία ποικιλία μελιού που γίνεται από το νέκταρ μίας μόνο ποικιλίας λουλουδιού (Manuka Tree) και παράγεται στην Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία!
Για μάσκα μαλλιών επιμένω να χρησιμοποιώ την Healing Moisture Moi Moi που αν την δοκιμάσεις, δεν θα την αλλάξεις ποτέ  (λεπτομέρειες εδώ)!
Η L'anza Strenght πραγματικά δυνάμωσε τα μαλλιά μου και τα έκανε να έχουν περισσότερο νεύρο και ζωντάνια! Το δεύτερο μου πρόβλημα, αυτό του όγκου μου το έλυσαν τα  L'anza Healing Volume και μπορείς να δεις όλες τις λεπτομέρειες και την εμπειρία μου εδώ! Το εξαιρετικό με όσα προϊόντα L'anza έχω δοκιμάσει είναι ότι τα αποτελέσματα τους διαρκούν και δεν είναι παροδικά! 
Τα L'anza μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια ή μπορείς να ρωτήσεις τον κο Τάκη Βρεττάκο, επίσημο αντιπρόσωπο της MoroccanOil, της TANGLE TEEZER και της L'anza Ηaircare, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων, να σε ενημερώσει για τα σημεία πώλησης τους!
Όλα τα προϊόντα της L'anza είναι Paraben Free και Sodium Chloride Free . Είναι φυτικά και εξαιρετικά οικονομικά αφού οι συσκευασίες τους είναι 300/250ml.
Διάβασε εδώ για την σειρά L'anza Volume που χρησιμοποιούσα πέρσι!

Μήπως έχεις και εσύ λεπτά και εύθραστα μαλλιά Fairy Girl? Πώς σου φάνηκαν τα L'anza?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...