Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Let's Boost our Lips!!!

Γεια σου Fairy Girl...

Τα χείλη μας είναι ένα κομμάτι του προσώπου μας που ίσως δεν παίρνει την φροντίδα που του αξίζει, συμφωνείς? Συνήθως περιμένουμε να σκάσουν από το κρύο για να τα ενυδατώσουμε και να τα απολεπίσουμε!  Όμως στο υπόλοιπο πρόσωπο μας επιλέγουμε την καλύτερη ενυδάτωση και αντιγήρανση προκειμένου να το προστατέψουμε! Ήξερες ότι τα χείλη είναι και αυτά ευάλωτα στον χρόνο? Χάνουν τον όγκο και την υγρασία τους και αυτό είναι μη αναστρέψιμο όταν συμβεί! Αλλά εσύ σαν γνήσιο Fairy Girl ξέρεις ότι εμείς ποντάρουμε στην πρόληψη περισσότερο απ΄ ότι στην θεραπεία! Οπότε μαζί με το λαχταριστό χρωματάκι που θέλουμε να έχουμε τα χείλη μας, χρειαζόμαστε προστασία και αντιγήρανση με υαλουρονικό οξύ.


Η λύση, λοιπόν λέγεται Lip Boost by Tecnoskin! Είναι απαλό σαν lip gloss, προσδίδει ένα γλυκό απαλό ροζοκόκκινο χρωματάκι (εάν δεν θέλεις κυκλοφορεί και σε clear edition), τονώνει τα χείλη, τα θρέφει και τα "γεμίζει" με το υαλουρονικό οξύ που περιέχει!

Το lip boost έχει μία πολύ γλυκιά φραουλένια μυρωδιά, δεν κολλάει στα χείλη, τους δίνει χρώμα, λάμψη και υγεία! Από τότε που το δοκίμασα δεν το αποχωρίζομαι!!

**Tip**  Εάν καπνίζεις (...) τα χείλη σου είναι πολύ πιο ευάλωτα και επιρρεπή στην φθορά, και είναι σίγουρο ότι χρειάζονται προστασία για να μην "σπάσουν", εσύ λοιπόν έχεις ένα λόγο παραπάνω για να κάνεις το Lip Boost by Tecnoskin, must have lip product! 
 

Μπορείς να το αποκτήσεις από το επίσημο eshop της Tecnoskin εδώ, στην τιμή των 9,90€

Εσύ Fairy Girl φροντίζεις για την αντιγήρανση των χειλιών σου? 

Μην ξεχνάς το giveaway που τρέχει για δύο προιόντα tecnoskin CC.

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...