Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Frangipani and Morinda in a night cream? Heavenly smell and more.....

Γεια σου Fairy Girl...

Ξέρεις το εξωτικό λουλούδι Frangipani? Είναι ένα λουλούδι που οπτικά μοιάζει λίγο με την γαρδένια της Ταιτής (tiare) και μυρίζει ακόμα πιο μαγευτικά! Το Frangipani είναι ένα λουλούδι κατεξοχήν Αυστραλιανό και μάλλον χειμωνιάτικο, αφού ανθίζει από Δεκέμβριο εώς και τον Απρίλιο!
Αν το μυρίσεις για μία φορά δεν θα ξεχάσεις ποτέ την μυρωδιά του! Όταν λοιπόν η αγαπημένη μου Arcaya κυκλοφόρησε μία νέα κρέμα νύχτας την Νο5, με κύριο συστατικό της το Frangipani και το superfruit Noni, δεν μπορούσα παρά να την αποκτήσω! Ήρθε στα χέρια μου στην νέα της λευκή γυάλινη συσκευασία και μόλις την άνοιξα.... Με συνεπήρε το άρωμα του μαγευτικού Frangipani.


O συνδυασμός του Frangipani με το Noni fruit είναι μοναδικός. Το Noni είναι ένα τροπικό φρούτο που αναπτύσσεται σε αφθονία στη Γαλλική Πολυνησία (Tahiti)
και η επιστημονική του ονομασία είναι Morinda Citrifolia (είμαι σίγουρη ότι το όνομα του σε ταξιδεύει ήδη εξωτικά μέρη). Αυτό το φρούτο χρησιμοποιείται από τους ιθαγενείς εδώ και χιλιάδες χρόνια ως πηγή υγείας και μακροζωίας.

Η κρέμα νύχτας Νο 5 Frangipani της Arcaya είναι μία πολύ θρεπτική κρέμα που αναζωογονεί το δέρμα σε βάθος με τα φρουτώδη συστατικά της! Περιέχει εξωτικά έλαια περιποίησης που προέρχονται από το λουλούδι και το φρούτο και χαρίζουν στην επιδερμίδα μεταξένια απαλότητα και αντιοξειδωτικά εφόδια! Είναι κάτι σαν τις μάσκες ύπνου που είναι αυτή την εποχή της μόδας, μόνο που αυτή δεν είναι μάσκα αλλά κρέμα. Λιώνει απαλά στο πρόσωπο μου την ώρα που την απλώνω και απορροφάται εντελώς και εισχωρεί στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, ως δια μαγείας!
Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή το πρωί θα θέλεις να αγγίζεις συνέχεια το πρόσωπο σου!Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους. Εάν η επιδερμίδα σου παρουσιάζει σημάδια ξηρότητας είναι σίγουρο ότι από τις πρώτες κιόλας χρήσεις θα την λατρέψεις. Στην δική μου μεικτή ταίριαξε γάντι, αφού την ενυδάτωσε σε βάθος χωρίς να την επιβαρύνει με επιπλέον λιπαρότητα!
Η Νο5 Frangipani κρέμα νύχτας είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα φαρμακεία, όπως και όλα τα προϊόντα της Arcaya άλλωστε! Μπορείς να κάνεις click  εδώ για να δεις πιο φαρμακείο διαθέτει Αrcaya στην περιοχή σου! Επίσης μπορείς να τσεκάρεις εδώ το Arcaya label για να δεις όλα τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει από την εταιρεία, και να κατανοήσεις γιατί την θεωρώ από τις κορυφαίες στον τομέα της περιποίησης προσώπου!
Διάβασε σχετικά με την κρέμα νύχτας στην ιστοσελίδα της Neobeauty εδώ!

Λοιπόν Fairy Girl, Πως σου φάνηκε η νέα κρέμα νύχτας της Αrcaya? Αλήθεια έχεις κάποια κρέμα νύχτας που να είναι η αγαπημένη σου? Έχεις μυρίσει ποτε frangipani και morinda?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

  1. Loooksreally like a fantastic night cream!
    I wcan t imagine its amazing smell..
    Hav a fab weekend my dear!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά μυρίζει υπέροχα!! Το έχουμε στο μπαλκόνι μας και περιμένουμε κάθε Καλοκαίρι πότε θα ανθίσει!! Η κλασική συνήθεια του άντρα μου πλέον είναι να μου φέρνει τα λουλουδάκια του όταν κατά τύχη ξυπνάει πριν από εμένα και την Ανθούλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...