Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

#Autumn -Greek- CherryBox!

Hi Fairy...


Ήρθε επιτέλους εκείνος ο μήνας που το νέο εποχιακό CherryBox είναι έτοιμο και η χαρά μου είναι όπως και κάθε φορά απερίγραπτη! Το #Autumn CherryBox είναι εδώ και είναι γεμάτο ελληνικές εταιρείες και υπόσχεται ολική αναδόμηση για το φθινόπωρο! Αυτό και μόνο ως δήλωση είναι αρκετό για να με ενθουσιάσει! Οι αποστολές ξεκινάνε και επιτέλους έρχεται στα χέρια μου και το δικό μου πολυπόθητο κουτάκι! 



Πάμε να το ανοίξουμε παρέα?


Η πρώτη εντύπωση είναι όπως πάντα μοσχομυριστή! Η φθινοπωρινή κάρτα είναι φουλ στο γαλάζιο και μεγαλύτερη από τις προηγούμενες φορές....Γεγονός που σημαίνει περισσότερες πληροφορίες προϊόντων ή/και περισσότερα προϊόντα?


Απέφυγα συνειδητά να δω τι περιέχει το φθινοπωρινό κουτί μου (από κοπέλες που το είχαν παραλάβει νωρίτερα) γιατί μου αρέσει αυτή η έκπληξη του άγνωστου! Ανοίγω το καπάκι και......
Voila!!!!

4 Full Size προιόντα ,1 travel και 4 δείγματα (εκ των οποίων τα τρία από πολύ ακριβό ελληνικό brand)! Ω ναι, και το καλύτερο είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά που βλέπω...

Ας σου τα συστήσω λοιπόν!

Youth Lab Beauty Tool στα 7,80€

Το βουρτσάκι καθαρισμού που έκανε το λανσάρισμα του πολύ πρόσφατα από την Youth Lab και συζητήθηκε πολύ για τον αποτελεσματικό καθαρισμό που κάνει! Ανυπομονώ να το δοκιμάσω και θα σε σπεύσω να σε ενημερώσω!

Messinian Spa Κρέμα Απολέπισης Προσώπου και σώματος , στα 250ml/7,00€

Το συγκεκριμένο scrub περιέχει παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, κόκκους ελιάς. φραγκόσυκο και δίκταμο! Αγαπάμε Messinian spa και ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα ομολογώ πώς με έχει ενθουσιάσει, οπότε έχω μεγάλες προσδοκίες για το scrub!

Aloe Plus Body Butter στα 50ml/3,20€

Με την εταιρεία Aloe Plus θα γνωριστούμε για πρώτη φορά και το body butter εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ ενυδατικό και πλούσιο!

So! Beauty Ενυδατικό Matte Lipstick 14,90€

Ένα ελληνικό ενυδατικό κραγιόν με ματ τελείωμα σε μία απόχρωση που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το CherryBox, την CherryPie. Το συγκεκριμένο χρώμα θεωρείται η πιο in απόχρωση για το Φθινόπωρο του 2015, οπότε το CherryBox φρόντισε και με το παραπάνω για να είμαστε in-fashion! Στο eshop της εταιρείας κυκλοφορούν 10 υπέροχες αποχρώσεις αυτού του κραγιόν που περιέχει μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέως, και για λίγο καιρό μπορείς να το αποκτήσεις στην προνομιακή τιμή των 9,90€ (link).
Εγώ το λάτρεψα, εσείς?

Apivita Μάσκα Επανόρθωσης και Ενυδάτωσης μαλλιών με ηλίανθο και μέλι, στα 150ml/12,90€
Διάσημη και αξιόλογη ελληνική εταιρεία που δεν θα μπορούσε να λείπει από το αγαπημένο μας κουτί! Μια μάσκα μαλλιών είναι πάντα ευπρόσδεκτη και ειδικά μετά το καλοκαίρι, που τα μαλλιά μας θέλουν το maximum της φροντίδας!


Beatific Daily Care Kit ( Instant beauty booster face mask, Illumilift face care και Extreme anti-aging eye cream)

H Beatific είναι ένα ακριβό ελληνικό brand (σου έχω ξαναμιλήσει εδώ) αλλά τα προϊόντα του είναι πάντα ιατρικά και δερματολογικά ελεγμένα, μελετημένα καθώς και  άκρως αποτελεσματικά! Θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτά τα δειγματάκια, και σύντομα θα σου γράψω εντυπώσεις από ένα full size προϊόν της που έχω υπό δοκιμή! 

Pas de Coq Άρωμα Πούδρας 100ml/22€ (δείγμα)
Ένα άρωμα που σε κερδίζει με το πρώτο ψέκασμα! Άρωμα πούδρας, με νότες από βαμβάκι, ylang-ylang, σανδαλόξυλο, βανίλια και φρέζια που θα γίνει το αγαπημένο του φθινοπώρου μας! 

Το Autumn CherryBox κοστίζει 20€ και περιέχει προϊόντα άνω των 45€, και είναι ένα από τα καλύτερα κουτάκια που έχω παραλάβει ποτέ... ever!

Αν δεν το έχεις παραγγείλει ακόμα, σπεύσε να το κάνεις (από εδώ) πριν εξαντληθεί!

Πώς σου φάνηκε το φθινοπωρινό κουτάκι Fairy Girl? Εσύ το παρήγγειλες? Τι ξεχώρισες?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

11 σχόλια:

  1. Είναι υπέροχο...Να τα χάρεις όλα κορίτσι!
    Το beauty tool είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει και είμαι σίγουρη ότι θα το ευχαριστηθείς.
    Many kisses!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελειο ποστ! Οσο για το cherry box ειναι καταπληκτικο! Πότε το είδα εδώ, πότε το παρήγγειλα, ούτε εγώ δεν το κατάλαβα! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιο φαινεται!!!Ευχομαι να τα χαρεις ολα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο κουτί κι εγώ ξετρελάθηκα μόλις άνοιξα το δικό μου ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά είναι από τα καλύτερα εποχιακά κουτιά! Το λάτρεψα εξ ολοκλήρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο το κουτί! Έχω το απολεπιστικό από messinian spa και είναι πολύ καλό, άσε που μυρίζει και τέλεια! Φιλιά Μαίρη μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όντως από τα καλύτερα κουτάκια cherrybox είχα αρχίσει να απογοητεύομαι αλλά το συγκεκριμένο είχε ένα προς ένα προιόντα....με ενθουσίασαν όλα!!να τα χαρείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχο περιεχόμενο! Όλα τα προϊόντα είναι ένα κι ένα! Μπράβο στο cherry box έκαναν πολύ καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα χαρούμε να ακούσουμε και τη γνώμη σου για το Beauty Tool μας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...