Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Autumn Favorites #Body Edition!

Γεια σας Fairy Girls...

Η εποχή αλλάζει, ξέρω ότι σε πολλές από εσάς δεν αλλάζει η μεταβατική αυτή περίοδος στο Φθινόπωρο, όμως εμένα μου αρέσει! Μαζί με την εποχή αλλάζουν και τα προϊόντα περιποίησης μου, για τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα, ακόμη και στο μακιγιάζ βγαίνουν στην επιφάνεια τα πιο γήινα χρώματα! Είπα λοιπόν να σου δείξω μέσα από μερικές αναρτήσεις τα προϊόντα που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή εν όψη φθινοπώρου! Μία ανάρτηση για σώμα, μία για μαλλιά, μία για πρόσωπο και εάν επιθυμείτε και μία για μακιγιάζ!
Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω αυτά που επέλεξα και αγαπώ να χρησιμοποιώ αυτή την εποχή!


Για το μπάνιο......
Αφρόλουτρο Cashmere Παπουτσάνης που με σαγηνεύει με την μυρωδιά του και την απαλότητα που αφήνει στην επιδερμίδα μου.
Για την απολέπιση του σώματος μου έχω κολλήσει με αυτά τα σαπούνια που περιέχουν λούφα από την "Ελένη της Θράκη".
Είναι χειροποίητα σαπούνια που φτιάχνονται στην πόλη μου, την Αλεξανδρούπολη και ομολογώ ότι με έχουν συνεπάρει! Μου τα χάρισε αγαπημένη φίλη, οπότε τους αξίζει ξεχωριστή ανάρτηση για λεπτομέρειες! Τα συγκεκριμένα κάνουν τέλεια απολέπιση, χωρίς να κοκκινίζουν το δέρμα μου, μυρίζουν θεϊκά και αφήνουν το σώμα ενυδατωμένο!
Για την απολέπιση των φτερνών χρησιμοποιώ το σκληρό σαπούνι Abrador! Δεν το έχεις ξανακούσει ε? Το ανακάλυψα στα Hondos Center και είναι σαπούνι που κάνει πολύ δυνατή απολέπιση σε φτέρνες, αγκώνες ακόμα και σώμα!
Οκ, για σώμα δεν το συνιστώ με τίποτα, αφού είναι απίστευτα τραχύ και μάλλον θα τραυματίσει την περιοχή εάν έχεις ευαίσθητο δέρμα όπως εγώ! Για τις φτέρνες όμως είναι ΙΔΑΝΙΚΟ!
Στο τέλος του μπάνιου σου απλά κάνεις απολέπιση με το σαπούνι στις φτέρνες με κυκλικές κινήσεις, στεγνώνεις, βάζεις κρέμα και απολαμβάνεις απαλότητα! Τέρμα στη ράσπα και την ελαφρόπετρα!
Για την ενυδάτωση...
Exotic Body Lotion by Lavera και άρωμα εξωτικής καρύδας! Το άρωμα του κρατάει το καλοκαίρι και αυτό είναι από μόνο του λόγος να το αγαπήσω, όμως ενυδατώνει αξιόλογα και απορροφάται εύκολα!
Επίσης χρησιμοποιώ το Body Sorbet Moringa by The Body Shop και το λατρεύω! Η μυρωδιά του είναι εξίσου εξωτική, η ενυδάτωση του είναι άμεση και το αποτέλεσμα ματ και καθόλου λιπαρό!
Για το τέλος άφησα το σαπούνι που μου πήρε την καρδιά τον τελευταίο καιρό! Το Bubble Trouble by Dazzle Pop με τα υπέροχα χρώματα του και με την μοναδική μυρωδιά του από τσιχλόφουσκα! Το χρησιμοποιώ παντού (πρόσωπο, σώμα, χέρια) και απλά η μυρωδιά του και η βουτυρένια απαλότητα του μου φτιάχνουν την διάθεση!

Θα επανέλθω σύντομα με τα Autumn Favorites #Hair Edition!

Λοιπόν τι λές Fairy Girl, έχουμε κάποιο κοινό αγαπημένο για αυτή την εποχή??

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

2 σχόλια:

  1. Υπέροχη ιδέα για φθινοπωρινά posts!
    Μου άρεσαν πολύ τα προϊόντα που χρησιμοποιείς.
    Το σαπούνι τσιχλόφουσκα είναι τόσο >yummy και το σαπούνι Αbrador μου έκανε πολύ εντύπωση...τόσο sparkling που φαίνεται..
    Καλό μας φθινόπωρο κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα σαπουνάκια με τη λούφα μπορώ να πω μου άρεσαν πολύ! Νομίζω θα φροντίσω να προμηθευτώ κι εγώ σίγουρα κανένα!!!
    Καλό Φθινόπωρο να έχουμε!!
    Φιλιά,
    Μαρίνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...