Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Synergy Therm, the Good Value for Money!

 Hello Fairy Girls.....

It's been a while..... Τρελοί οι ρυθμοί του φθινοπώρου είναι αλήθεια αλλά είμαι εδώ για να σου πω για δυο νέα προϊόντα oμορφιάς,  που αξίζει να εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα σου.

Η εταιρεία λέγεται Synergy Therm και η ενυδατική κρέμα είναι η Age Proof Face Cream

Είναι μία αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου που συνδυάζει ισχυρά συστατικά για ορατή μείωση των ρυτίδων και βαθιά ενυδάτωση. Περιέχει Συνένζυμο Q10, Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη Α, Hydromanil, Βιταμίνη Ε και Έλαιο Αβοκάντο, όλα τα παραπάνω είναι ισχυρά συστατικά που βοηθούν στην συστηματική επανόρθωση των ρυτίδων έκφρασης και της ελαστικότητας του δέρματος του προσώπου.  Προσφέρει ορατή και διαρκής ενυδάτωση, απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει βαριά την επιδερμίδα, και σου αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση ενυδάτωσης όλη μέρα. 

Μετά από την πρώτη εβδομάδα χρήσης θα δεις ορατή διαφορά στο πρόσωπο σου, εγώ το αισθάνθηκα πιο ξεκούραστο, λαμπερό και ενυδατωμένο. Η Age Proof είναι 24ωρη που σημαίνει ότι μπορεί να φορεθεί σαν κρέμα ημέρας αλλά και σαν κρέμα νύχτας.

Tην χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με την Anti Age eye Cream, η οποία είναι μία εξαιρετική κρέμα ματιών, Good Value for Money, με καφεΐνη, πεπτίδια και βούτυρο κακάο.

Η καφεΐνη είναι ιδανική για τις πρωινές ώρες που εξομαλύνει το πρωινό πρήξιμο και τονώνει την περιοχή των ματιών. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητα μάτια, ενυδατώνει άμεσα και μειώνει εμφανώς μαύρους κύκλους και λεπτές γραμμές.

Η συνέργεια του διπλού πεπτίδιου (Eyeseryl και Argireline) καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης
και τα οιδήματα και διεγείρει την παραγωγή Κολλαγόνου & Ελαστίνης.

 Ευχάριστη ήταν επίσης η άποψη που αποκόμισα από την δοκιμή των μασκών μιας χρήσης της Bubble t. Δροσερές μάσκες και patches για ενυδατωμένα και ξεκούραστα μάτια σε απίθανες τιμές.

Η Bubble T Μάσκα Προσώπου Lavender & Lemon με Αλόη Βέρα & Νιασιναμίδη  μου άφησε μία υπέροχη αίσθηση ενυδάτωσης και τόνωσης του προσώπου μου, που σε συνδυασμό με την υπέροχη μυρωδιά της κάνει την εφαρμογή της μία υπέροχη εμπειρία.

Τα προϊόντα της Synergy Therm και Bubble T θα τα βρεις στο αγαπημένο Femme-Fatale.gr σε υπέροχες τιμές, προσιτές για να είμαστε όλες ακόμα πιο όμορφες! Και φυσικά σε όλα τα φυσικά καταστήματα Femme-Fatale στο Κερατσίνι, στην Καλλιθέα, στον Πειραιά, στον Κορυδαλλό και στην Χαλκίδα. 


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Synergy Therm, the Good Value for Money!

 Hello Fairy Girls..... It's been a while..... Τρελοί οι ρυθμοί του φθινοπώρου είναι αλήθεια αλλά είμαι εδώ για να σου πω για δυο νέα πρ...