Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Sea, Sun and Sun Protection by Tecnoskin is what you need!

Γεια σου Fairy Girl...

Καλοκαιράκι στην παραλία, μία δροσερή θάλασσα, ένα χρωματιστό μαγιό, ένα καπέλο και φυσικά το αγαπημένο σου αντηλιακό είναι το ιδανικό σκηνικό για μία εκπληκτική μέρα! Σήμερα θα σου μιλήσω για το πιο ωραίο αντηλιακό σώματος σε μορφή γαλακτώματος που έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό. Προέρχεται από την Tecnoskin (δες περισσότερα reviews εδώ και εδώ) και ονομάζεται SUN PROTECT BODY LOTION SPRAY 50+. 


Η συσκευασία του είναι με αντλία και έχει ένα καταπληκτικό spray που κατανέμει το γαλάκτωμα σε μία ευρύτερη περιοχή του σώματος και όχι σε ένα μόνο σημείο! Μυρίζει καταπληκτικά, απορροφάται αμέσως, έχει απίστευτα λεπτόρρευστη υφή και αφήνει την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη!
ένα ψέκασμα!
Η Tecnoskin λέει σχετικά "Το SUN PROTECT BODY LOTION SPRAY 50+ είναι ένα πολύ εξελιγμένο αντηλιακό σώματος, το οποίο προσφέρει τη μέγιστη προστασία της επιδερμίδας κατά την έκθεση στον ήλιο ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί προληπτικά σε σχέση με τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου στην επιδερμίδα. Προστατεύει το DNA των κυττάρων της επιδερμίδας από τις βλάβες που προκαλεί η ακτινοβολία προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση. Ενισχύει το μηχανισμό αποκατάστασης αυτών των βλαβών. Δρα αντιοξειδωτικά και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση της επιδερμίδας."

Εγώ το λάτρεψα γιατί μαύρισα με ασφάλεια χωρίς να καώ ακόμα και τις μέρες που ήμουν όλη τη μέρα στην θάλασσα και το καλύτερο ήταν ότι η επιδερμίδα μου ήταν ενυδατωμένη ακόμη και όταν γύρισα στο σπίτι!


Το Sun Protect Body lotion spray το συνδύασα με την SUN PROTECT FLUID 50+ για το πρόσωπο, με επίσης λεπτόρρευστη υφή, ιδανική για επιδερμίδες με τάση ακμής ή λιπαρές! Πραγματικά ταίριαξε πολύ ωραία στην επιδερμίδα μου αφού δεν την επιβαρύνει καθόλου με επιπλέον λιπαρότητα!
Προστατεύει τα μέγιστα από τον ήλιο, ενώ παράλληλα  προλαμβάνει την παραγωγή σμήγματος και ταυτόχρονα αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων που ευθύνονται για την εμφάνιση ακμής. "Προσφέρει προστασία του DNA και των κυττάρων της επιδερμίδας από τις βλάβες που προκαλεί η ακτινοβολία, προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση. Δρα αντιοξειδωτικά και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.  Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας ή αντιαισθητικά λευκά σημάδια."

Είναι γεγονός ότι τα αντηλιακά της tecnoskin τα λάτρεψα, είναι μοναδικά και ελληνικά! Όλα τους τα προϊόντα έχουν απίστευτα βολικές συσκευασίες,  που κρατάνε την "υγιεινή" του προϊόντος και είναι travel friendly και όχι μόνο! Τα αντηλιακά της tecnoskin μπορείς να τα προμηθευτείς από την επίσημη ιστοσελίδα και eshop από εδώ αλλά και σε επιλεγμένα φαρμακεία!

Εσύ Fairy Girl έχεις δοκιμάσει από τα δερμοκαλλυντικά της (ελληνικής) tecnoskin? Αν όχι σε προτρέπω να το κάνεις και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείς και εσύ!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. δεν μ αρεσει η υφη γαλακτωματος προτιμω διαφανο σπρευ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο, αλλά αυτό το αγαπώ γιατί ειναι τόσο λεπτορρευστο που εκτός απο προστασία μου δίνει και απιστευτη ενυδάτωση, κάτι που συνήθως τα διάφανα δεν δίνουν!! Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνονται εξαιρετικά προϊόντα...όλο νέες ανακαλύψεις παρουσιάζεις και μας ξεσηκώνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. It seems a very good product to best protect themselves from UV rays!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...