Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Is Lashgasm better than Sex?

Hi Fairy Girl....

Σου έχω ξαναπεί ότι έχω πολλές εμμονές με το μακιγιάζ μου, και μία από αυτές, ίσως η πρώτη και η μεγαλύτερη, είναι αυτή με την mascara! Μπορεί να με δεις εντελώς αμακιγιάριστη αλλά χωρίς mascara δεν θα με δεις ποτέ! Οπότε, όπως καταλαβαίνεις η λίστα με αυτές που θέλω να δοκιμάσω δεν τελειώνει ποτέ (ας μην μιλήσουμε και για το πόσες είναι ανοιχτές και χρησιμοποιούνται παράλληλα). 

Σήμερα λοιπόν θα συγκρίνουμε δύο πολυσυζητημένες mascaras της Too Faced. Με την εταιρεία αυτή είχα πάθει εμμονή από την πρώτη στιγμή που δοκίμασα την pink leopard (βέβαια μετά την άλλαξαν και ξενέρωσα δες την διαφορά στην ανάρτηση εδώ και στην photo παρακάτω) και από τότε αναπτύξαμε μία σχέση αγάπης!

Οι mascaras που θα συγκρίνουμε είναι η Lashgasm και η Better than Sex, by Too Faced!
Ας ξεκινήσουμε με την Lashgasm, που διαθέτει πλαστικό βουρτσάκι! 
Απλώνεται απαλά στις βλεφαρίδες χωρίς περιττή ποσότητα προϊόντος, διαχωρίζει άψογα τις βλεφαρίδες, αλλά αν επιθυμείς ένα έντονο αποτέλεσμα (όπως εγώ) θέλεις 100 στρώσεις για να το αποκτήσεις, και πάλι δεν θα είναι ακριβώς το επιθυμητό! 


Η Better than Sex από την άλλη, ήταν έρωτας με την πρώτη χρήση!
Τρίχινο βουρτσάκι, ανομοιόμορφο για extra δόση καμπύλης στις βλεφαρίδες!
 


Διαθέτει υπέροχο έντονο μαύρο χρώμα, απλώνεται ονειρικά, δεν κάνει κόμπους και 3 στρώσεις είναι αρκετές για να πιστέψεις στην μαγεία!
Μακριές βλεφαρίδες με μόλις δύο στρώσεις, γυριστές και απίστευτα έντονες! Την λάτρεψα αυτή τη Better Than Sex και νομίζω πώς ήρθε, για να μείνει μόνιμα στο νεσεσέρ μου!

Εσύ Fairy Girl έχεις δοκιμάσει κάποια από τις δύο? Θα χαρώ να μου πεις τις εντυπώσεις σου από την εφαρμογή τους!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

  1. Έιναι γεγονός ότι οι μάσκαρα δεν είναι ποτέ αρκετές.Η Better Than Sex φαίνεται τρομερή αλλά και η lashgasm μου φαίνεται πως είναι ιδανική για πρωινα μακιγιάζ.Άσε που έχω και αδυναμία στα πλαστικά βουρτσάκια...Να τώρα τις θέλω και τις 2...Με καταστρέφεις...Φιλάκια κορίτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ για το πρωινό μακιγιαζ και την lashgasm .... εμένα πάλι η αδυναμία μου είναι μεγαλύτερη στα τρίχινα βουρτσάκια...αλλά τα δοκιμάζω όλα! Guilty as charged!
    xoxoxoxoo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Better than sex ασυζητητί !!!!! Τελειο το βουρτσάκι της και το αποτέλεσμα της!!! :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ.εγω ερωτα εχω με τις μασκαρα. Νομιζω οτι η than sex εχει.φοβερο αποτελεσμααα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά προτιμώ τα πλαστικά βουρτσάκια αλλά το αποτέλεσμα της better than sex δεν συγκρίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο ποστ! Έχω ακούσει τόσα γι' αυτή τη better than sex! Νομίζω πως πρέπει επιτέλους να τη δοκιμάσω! Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
    xo,
    ohmydarlingdeer.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...