Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Total Beauty Face Cream CC by Tecnoskin!

Hello Fairy Girls....

Δεν θα σταθώ στα τραγικά τεκταινόμενα που συμβαίνουν στην χώρα μας απλά θα συνεχίσω να σας ψυχαγωγώ και να σας ενημερώνω στα beauty related, δικά μας θέματα! Σήμερα θα σε συστήσω σε μία εταιρεία της οποίας τα προϊόντα δοκίμασα για πρώτη φορά. Είναι ελληνική, διαθέτει δερμοκαλλυντικά, κλινικά ελεγμένα και το όνομα της είναι Tecnoskin!



Η εταιρεία αυτοσυστήνεται κάπως έτσι:
"Η tecnoskin® δημιουργήθηκε για να καλύψει κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Από την πιο απλή και καθημερινή, όπως ο σωστός καθαρισμός ή η ενυδάτωση, έως την πιο σύνθετη όπως η ενίσχυση των δομικών συστατικών της επιδερμίδας.Παρακολουθούμε τις εξελίξεις της κοσμητολογίας, δημιουργούμε φόρμουλες με υψηλή περιεκτικότητα στα ενεργά συστατικά και φροντίζουμε το τελικό προϊόν όχι μόνο να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του καταναλωτή, αλλά να είναι και οικονομικά προσιτό." 

Εγώ θα σου μιλήσω σήμερα για το πρώτο  καινοτόμο προϊόν που δοκίμασα από την Tecnoskin το οποίο προέρχεται από την σειρά All in One. Όπως κατάλαβες η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει (δύο) πολυχρηστικά προϊόντα cc, ένα για το πρόσωπο και μία ξεχωριστή cc για τα μάτια.... Σήμερα θα σου μιλήσω για την Total Beauty Face Cream και αύριο για την μοναδική cc ματιών που διαθέτει και concealer.
Total Beauty Face Cream CC by Tecnoskin!
Είναι μία κρέμα all in one που απευθύνεται σε δέρματα ηλικίας 30+. Περιέχει έναν πολυδύναμο αντιγηραντικό παράγοντα που μειώνει ορατά τις ρυτίδες, έχω συσφίγγει την επιδερμίδα και ενισχύει το κολλαγόνο της ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και παρέχει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και προστασία από τον ήλιο με Spf 30!
Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι τίποτα καλύτερο για το πρόσωπο σου αφού είναι ιδανική για όλες τις εποχές. 
 
Γιατί την αγάπησα? Γιατί είναι σαν να μην φοράω τίποτα, γιατί δεν γυαλίζει, και γιατί καλύπτει όσα δεν πρέπει να φαίνονται, χωρίς να είναι βαριά στο πρόσωπο μου! Την δοκίμασα κάθε μέρα στο γραφείο, αλλά και στην παραλία! Κρατάει στο δέρμα μου αναλλοίωτη για πάνω από 7 ώρες και λατρεύω την απαλή λουλουδένια μυρωδιά της. Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, light και medium! Σε εμένα ταίριαξε γάντι η medium!

 Διάβασε περισσότερα στην ιστοσελίδα της tecnoskin εδώ!
Όλα τα προϊόντα της Τecnoskin  είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία και αξίζουν της προσοχής σου! Δες την απίθανη εφαρμογή της για να καταλάβεις γιατί με ενθουσίασε!
Την έχεις ακουστά την Tecnoskin, Fairy Girl? Πώς σου φάνηκε η cc cream της? Stay tuned,  αύριο θα επιστρέψω με νεότερα για την Τecnoskin με ένα προϊόν που θα σώσει τα μάτια σου!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

7 σχόλια:

  1. ααα... τι καλή που φαίνεται! γνωρίζεις αν βγαίνει και χωρίς spf? θα με ενδιέφερε να την έχω το χειμώνα και να τη χρησιμοποιώ στο καθημερινό μου μακιγιάζ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Polu wraio post!

    http://www.distinguisheddiva.com/2015/07/walking-on-sunshine.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείχνει πολυ ενδιαφέρον!!!Μια ακόμα Ελληνική εταιρία που αξίζει ενα μπράβο!!!
    Περιμένω να δω αύριο για αυτή των ματιών με ενδιαφέρει ιδιαίτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραιο και φυσικο αποτελεσμα οπως φαινεται στη φωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eFFIE νομιζω πως δεν κυκλοφορει χωρις δεικτη προστασια, αλλα οπως γνωριζεις, ακομα και τον χειμωνα πρεπει να φοραμε ενα δεικτη προστασιας απο τον ηλιο, οποτε δεν θα εχεις προβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sofaki T. Θα ενθουσιαστείς είμαι σίγουρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνεται πολύ απορροφητική και γίνεται ενα με το δέρμα οπως είδα κ στην φωτογραφία! θα την δοκιμάσω σίγουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...