Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Sun Protection with Red Grapes by Korres!

Hi Fairies...

Σας έχω πει άπειρες φορές για το πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε αντηλιακό για το πρόσωπο μας κάθε μέρα. Ο ήλιος μπορεί να είναι θεραπευτικός και αγαπητός, αλλά μην ξεχνάς ότι πολύ γρήγορα μπορεί να γίνει πολύ απειλητικός και εχθρικός! Το πιο πρόσφατο αντηλιακό που δοκίμασα είναι αυτό με κόκκινο σταφύλι από τον Κορρέ!


Το πρώτο click που μου έκανε είναι ότι έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων. Ακούγεται ιδανικό να προστατεύομαι από τoν ήλιο και παράλληλα να "σβήνω" και τις υπάρχουσες πανάδες μου!
Περιέχει φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προστατεύει από την φωτογήρανση, ρυθμίζει την σύνθεση της μελανίνης και έχει προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων. Το ενεργό εκχύλισμα από κάρδαμο ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.

Μακροπρόθεσμα δεν ξέρω πόσες από αυτές τις ιδιότητες του, θα παρατηρήσω στην επιδερμίδα μου, αλλά θα σου πω γιατί μου άρεσε το αντηλιακό Κόκκινο Σταφύλι! Έχει απαλή υφή, δεν ασπρίζει την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή του, δεν είναι λιπαρό και έχει μία απαλή απολαυστική μυρωδιά! 

Αποτελεί άψογη βάση για καθημερινό μακιγιάζ και είναι ιδανικός σύντροφος και για την παραλία, αφού θα σου δώσει απαλό ματ αποτέλεσμα χωρίς να "γυαλιζοκοπάς" κάτω από τον ήλιο! Κυκλοφορεί με δύο δείκτες προστασίας Spf 30 και Spf 50! Το βρήκα στο αγαπημένο μου Andele.gr με έκπτωση 20% και δελεάστηκα στο να τα αποκτήσω και τα δύο!

Μπορείς να τα δεις εδώ και εδώ στα 8,90€ και 9,90€ αντίστοιχα!

Εσύ Fairy Girl μήπως έτυχε να έχεις δοκιμάσει το εν λόγω νέο αντηλιακό του Κορρέ? Ποιο είναι το αγαπημένο σου για φέτος το καλοκαίρι?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...