Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Βάλε λίγο Chroma στην ζωή σου!

Γεια σου Fairy Girl....

Οι καιροί είναι δύσκολοι και επιβάλλουν έντονα χρώματα για να κάνουν το καλοκαίρι μας να φαίνεται λίγο πιο αισιόδοξο! Και φυσικά τι είναι πιο εύκολο από το χρώμα στα άκρα??? 
Η Panthenols χαρίζει άπλετο Chroma στην ζωή μας με τα νέα βερνίκια νυχιών Panthenols Chroma Professional! Απίστευτα έντονα χρώματα, σε τεράστια ποικιλία και σε πολύ πολύ προσιτή τιμή!




Τα βερνίκια Chroma σε κερδίζουν με την πρώτη ματιά με τις αποχρώσεις τους, αλλά έχουν και πολλά ακόμα πλεονεκτήματα.
Δεν περιέχουν βλαβερά τοξικά συστατικά, έχουν απαλή εφαρμογή, και διαθέτουν πλακέ βουρτσάκι που καλύπτει όλη την επιφάνεια του νυχιού με μία κίνηση! Χαρίζουν απίστευτη λάμψη και φοριούνται και χωρίς top coat! Η διάρκεια τους δεν είναι εξωπραγματική, αλλά 3-4 μέρες διαρκούν σε άριστη κατάσταση! Στεγνώνουν πολύ γρήγορα και δεν σου αφήνουν περιθώρια λάθους!

Αγαπημένο μου χρώμα αυτό το βεραμάν που από είναι από τις πρώτες μου επιλογές για χρώμα στα νύχια των ποδιών!
Τα Pantehnols Chroma είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία. Εάν δεν τα βρίσκεις, μπορείς να επικοινωνήσεις με την σελίδα της Panthenols on FB για να σου πουν πιο είναι το κοντινότερο φαρμακείο στην περιοχή σου, που διαθέτει Chroma-τα!

Εσύ τα έχεις δοκιμάσει τα νέα Panthenols Chroma, Fairy Girl?


Many kisses from Fairy{oo} Mary!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...