Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Pop Lip Colour + Primer by Clinique

Hi Fairies...

Τα έντονα χρώματα στα χείλη έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή, δεν συμφωνείτε? Όταν όμως το έντονο χρώμα συνδυάζει διάρκεια, απαλότητα και φροντίδα ενός primer τότε το αποτέλεσμα φαντάζει ιδανικό! H Clinique παρουσιάζει το ΝΕΟ POP Lip Colour + Primer.

Τα πιο ζωηρά χρώματα που σου φτιάχνουν την διάθεση και θρέφουν τα χείλη σου ώστε να είναι τέλεια και βελούδινα όλη την ημέρα! Η διάρκεια του με εξέπληξε! Δεν φημίζομαι για την διάρκεια των κραγιόν στα χείλη μου, και όμως το Pop Lip Colour + Primer έμεινε στην θέση του ακόμα και μετά από 6 ώρες εφαρμογής, ενώ έφαγα και ήπια!
Η εφαρμογή του είναι βελούδινη, αφού γλιστράει απαλά στα χείλη, απαλύνοντας και γεμίζοντας τις λεπτές γραμμές τους με χρώμα. Ένα χρώμα έντονο, γεμάτο αισιοδοξία και αύρα καλοκαιριού!

Περιέχει Shea butter και Murumuru butter τα οποία βοηθούν στην διατήρηση της υγρασίας στα χείλη. 16 διαφορετικά χρώματα για να σε ακολουθήσουν σε όλες τις καλοκαιρινές στιγμές σου!

Εγώ έχω 3 από αυτά και δηλώνω ενθουσιασμένη!!
 
Τα Clinique Pop Lip Colour + Primer  είναι διαθέσιμα στα καταστήματα καλλυντικών από τον Μάιο του 2015 και κοστίζουν 20€.

Η Χριστίνα  δηλώνει fan των Clinique Pop και φοράει το Poppy Pop!
 Μην παραλείψεις να επισκεφτείς ένα Clinique Counter και να τα δοκιμάσεις Fairy Girl.... Αν το έχεις κάνει ήδη, πες μου την γνώμη σου!!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Κάποια από τα παραπάνω προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

3 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...