Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Messinian Spa Review!

Hi Fairies...

Όταν η φύση δίνει απλόχερα καρπούς και ο άνθρωπος τους συλλέγει με φυσικούς τρόπους και με αγάπη δεν μπορεί παρά να φτιάξει με αυτούς πολύτιμα σκευάσματα! Έτσι και η Messinian Spa με τον ΠΟΠ ελαιόλαδο της από την Καλαμάτα, φτιάχνει προϊόντα ομορφιάς που θα ξεχωρίσεις από την πρώτη κιόλας χρήση!
Οι συσκευασίες τους είναι εκείνες που θα τραβήξουν πρώτες την προσοχή σου.... Χρώματα που παίζουν με την αισθητική και την ομορφιά! Καλής ποιότητας συσκευασίες που θα κρύψουν μέσα τους, τους θησαυρούς της ελληνικής φύσης!

Σήμερα θα σου δείξω δύο προϊόντα Messinian Spa που δοκίμασα. Το πρώτο είναι το νερό ντεμακιγιάζ τους, το Micellar Lotion 3 in 1 με χαμομήλι και Αλοη! Αφαιρεί το μακιγιάζ πανεύκολα , ακόμα και το αδιάβροχο από όλο το πρόσωπο. Δεν τσούζει τα μάτια και δεν τα ερεθίζει όσο τα καθαρίζει.
Το χαμομήλι βοηθάει στο να καταπραΰνει το δέρμα κατά την διάρκεια του καθαρισμού αλλά και μετά! Αγαπώ πολύ αυτά τα καθαριστικά "νερά" και τώρα το Messinian Spa έγινε το αγαπημένο μου! Μυρίζει πολύ απαλά και δροσερά και το λάτρεψα!

Δεύτερο προϊόν που δοκίμασα είναι το Intimate Feminine Wash! Ένα καθαρά γυναικείο καθαριστικό, που αναγνωρίζει την ευαίσθητη "φύση" της γυναίκας και την περιποιείται με τον πιο απαλό τρόπο! Πίστεψε με είναι ιδανικό για το καλοκαίρι... Λάτρεψα την απαλότητα του και μου έγινε απαραίτητο! Περιέχει χαμομήλι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και δενδρολίβανο γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες! 
Και τα δύο προϊόντα της Messinian Spa περιέχουν αγνό οργανικό, ελαιόλαδο Καλαμάτας και οι συσκευασίες  τους έχουν αντλία, γεγονός που τα κάνει απίστευτα εύχρηστα! 

Είμαι σίγουρη ότι θα επανέλθω με περισσότερα Messinian Spa γιατί ο κατάλογος αυτών που θέλω να δοκιμάσω είναι πολύ μεγάλος!
Για σημεία πώλησης μπορείς να ρίξεις μία ματιά εδώ!

Εσύ Fairy Girl έχεις δοκιμάσει κάτι από την Messinia Spa?  Θα χαρώ να διαβάσω τις εντυπώσεις και τα σχόλια σου!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

 Κάποια από τα παραπάνω  προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!  

1 σχόλιο:

  1. Δεν ήξερα ότι έβγαζαν και τέτοια προϊόντα! Πολύ - πολύ ενδιαφέρον! Φιλάκια Μαίρη! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...