Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Anti-Wrinkle Eye Cream by Frezyderm... Love it or not?

Hi Fairies....

Είχα ακούσει πάρα πολλά για την κρέμα ματιών Anti-Wrinkle Eye Cream της Frezyderm, και πολλές από εσάς την έχετε αγαπήσει! Όταν την πήρα στα χέρια μου ξεκίνησα αμέσως να την χρησιμοποιώ αφού πολλές απ'ο εσάς, μου την είχατε προτείνει ως μία από τις καλύτερες κρέμες ματιών!

Η Anti-Wrinkle Eye Cream είναι μία κρέμα ματιών με αντιρυτιδική δράση η οποία μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής γύρω από τα μάτια, προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και “γεμίζει’’ τις ρυτίδες. Από την πρώτη κιόλας χρήση η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πιο ενυδατωμένη, ελαστική και τονωμένη! Είδα διαφορά στους ελαφρούς μαύρους κύκλους που έχω και μία φωτεινότητα στην γύρω περιοχή!
Για την συσκευασία της τι να πω... είναι η κλασσική πλέον συσκευασία της Frezyderm με αντλία, η οποία είναι άκρως βολική και υγιεινή για το προϊόν! Εκτός από τα θετικά αποτελέσματα που παρατήρησα (σχετικά πολύ γρήγορα), είναι τόσο απαλή που δεν τσούζει τα μάτια μου, στα οποία έχω απίστευτη ευαισθησία, είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη και δεν περιέχει parabens!
Έτσι λοιπόν με αφορμή το 10ήμερο προσφορών Frezyderm που πραγματοποιεί μέχρι τις 28 Ιουνίου η inatural.gr,  μπορείς να την δοκιμάσεις και εσύ σε απίστευτη τιμή!
Μπορείς να την δεις και να την προμηθευτείς από εδώ! Επίσης μπορείς να checkαρεις την ανάρτηση μου (link) για την Color Velvet αντηλιακή, η οποία είναι η αγαπημένη μου και να την προμηθευτείς και αυτήν με έκπτωση 50% από εδώ!
Μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι την σελίδα του inatural.gr  στο FB για να ενημερώνεσαι για τις πολύ καλές προσφορές του!


Και κάπως έτσι απέκτησα νέα αγαπημένη κρέμα ματιών, εσύ την έχεις δοκιμάσει Fairy Girl?? Πες μου ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν από Frezyderm!
Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

  1. δεν την εχω δοκιμασει μεχρι τωρα, αλλα μαλλον θα ειναι η επομενη γιατι μονο καλα σχολια εχω διαβασει!ειμαι ερωτευμενη με την κρεμα ματιων της youthlab! μηπως ειναι καιρος να αλλαξω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή φαίνεται.Κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω.Μαρλεσουν πολύ τα προιόντα της FREZYDERM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμμ..πανω στο ψαξιμο για μια κρεμα ματιων που εχει αμεσα αποτελεσματα...θα την αγορασω το συντομοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...