Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Lash Curler by Lancome...

Γεια σου Fairy Girl...

Ας υποθέσουμε ότι η ερώτηση είναι "Ποιο προϊόν μακιγιάζ φοράς ακόμα και να βγάλεις βόλτα το σκύλο σου, ή απλά να πας στο super market"? Για μένα η απάντηση ήταν, είναι και θα είναι ΤΗ MASCARA! Αγαπώ τις έντονες γυριστές βλεφαρίδες, θεωρώ ότι αλλάζουν εντελώς το βλέμμα και το πρόσωπο! Όμως μέχρι σήμερα ήμουν εντελώς ενάντια στα ψαλιδάκια που γυρίζουν τις βλεφαρίδες. Κάτι που το είχα δοκιμάσει πολύ παλιά και με πόναγε, κάτι που ένιωθα ότι ταλαιπωρούσε τις βλεφαρίδες μου...ε, όλα αυτά μαζί έφταναν για να το βγάλω εντελώς από το μυαλό μου! Όμως....


Κάποια στιγμή βρέθηκα σε ένα κατάστημα καλλυντικών face to face με το lash curler by Lancome. Αφού κάναμε αυτό το κόλπο με τα μάτια... ξέρεις που κοιτάς το πράγμα απέναντι σου πολύ σταθερά και απειλητικά και αν το καταφέρεις να αλλάξει θέση, έχεις κερδίσει? Ε, αυτό έκανα, αλλά νικήθηκα! Το curler έμεινε στη θέση του και με κοιτούσε αυτό απειλητικά! Οπότε υποχρεωτικά το αγόρασα και το έφερα σπίτι! 
Με την πρώτη δοκιμή το ερωτεύτηκα! Ανώδυνα, απλά και στιγμιαία μου χάρισε γυριστές βλεφαρίδες με διάρκεια!
Στο κουτί του περιείχε και ένα δεύτερο λαστιχάκι για μελλοντική αλλαγή! Οκ, το παραδέχομαι, το Lash Curler είναι Must have στο μακιγιάζ των ματιών, και εγώ τόσα χρόνια έκανα λάθος! Τώρα, κάθε μέρα που το χρησιμοποιώ αναρωτιέμαι πώς ζούσα τόσα χρόνια χωρίς αυτό??? 
 
Εσύ Fairy Girl χρησιμοποιείς Lash curler? Αν ναι, ποιο είναι το αγαπημένο σου?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. Φαινεται πολύ καλό, εγώ δεν χρησιμοποίησα ποτε γιατι δεν μου χρειάζεται εχω μεγάλες βλεφαρίδες και με μια στρώση μασκαρα το αποτέλεσμα είναι αυτό που επιθυμώ.. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εξαιρετικό! Το είχε η μητέρα μου όταν ήμουν μικρή. Χάλασε (ξεχαρβαλώθηκε) μετά από χρόνια. Είναι μια πολύ καλή αγορά, θα την ευχαριστηθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω ότι εκτός του Lash curler σε κοιτούσαν απειλητικά και κάτι προϊόντα της Clinique...xaxaxaxaxa
    Δεν χρησιμοποιώ ψαλίδι ποτέ (αν και έχω μικρές πλεον βλεφαρίδες) διότι με ενοχλεί ως διαδικασία. Αυτό όμως το ψαλιδάκι, βλέπω έχει άλλη καμπύλη και μάλλον εκεί οφείλεται και η αποτελεσματικότητά του.
    Όπως και να έχει... γέλασα πολύ με το ποστ σου και προσπάθησε την άλλη φορά να κοιτάς αλλού!
    xoxo <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως και να το κάνουμε η μάσκαρα κάνει μεγάλη διαφορά στο πρόσωπο! Ψαλίδι βλεφαρίδων χρησιμοποιώ της Elf εδώ και πολύ καιρό και χαίρομαι που το ανακάλυψα, γιατί οι βλεφαρίδες μου όχι απλά δεν έχουν καμπύλη, αλλά κοιτάνε προς τα κάτω! Όμως ζαχαρώνω και της lancome που μας έδειξες! Σε τι τιμή είναι; Φιλάκια Μαίρη μου! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...