Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Mid Thirtys, Hyaluron and Collagen by Arcaya!

Hi Fairies...

Αυτό το μήνα μπαίνω για τα καλά στα mid thirtys μου! Καλά κατάλαβες, ναι, κλείνω τα 36! Οκ, δεν υπάρχει λόγος μελαγχολίας γιατί μετράει το πόσο χρονών νιώθουμε μέσα μας σωστά? Αλλά τι γίνεται που μετά τα 35 λένε ότι το πρόσωπο μας αρχίζει να αλλάζει σημαντικά? Θα σου πω εγώ, δεν τρέχει τίποτα, μία ρυτιδούλα παραπάνω δεν θα μας χαλάσει την ψυχολογία, αλλά με τον όρο ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το δέρμα μας! Εγώ ακολουθώ ευλαβικά την περιποίηση προσώπου και σώματος μου και δεν βαριέμαι ποτέ. Αλλά να, τώρα μετά τα 35 θα πρέπει να προσέχω λίγο περισσότερο, να επιλέγω προϊόντα που θα εισχωρούν βαθιά μέσα στο δέρμα μου για να το προφυλάσσουν όπως πρέπει, και όχι επιφανειακά! Κάπως έτσι επέλεξα να δοκιμάσω τις αμπούλες με κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ της Arcaya!





Σου έχω ξαναμιλήσει για τις αμπούλες της Arcaya και συγκεκριμένα για το οξυγόνο που αγάπησα και αγαπώ!

Όμως τώρα ήθελα να δω αν το υαλουρονικό και το κολλαγόνο θα δώσουν στο δέρμα μου ό,τι υπόσχονται! Τι είναι αυτό? Υπόσχονται πιο ξεκούραστη όψη, πιο φωτεινή επιδερμίδα (αυτό το έχω ήδη αποκτήσει με το οξυγόνο), άμεση σύσφιξη και σφριγηλότητα, απόλυτη ενυδάτωση και πιο λεία όψη σε ρυτίδες!

Εγώ λοιπόν τις χρησιμοποίησα και τις δύο παράλληλα! Δηλαδή κάθε πρωί και βράδυ σε καθαρό-στεγνό πρόσωπο, απλώνω 4 σταγόνες από το κολλαγόνο και το τοποθετώ ταμποναριστά, σε 10-15 δευτερόλεπτα συνεχίζω με 4 σταγόνες από το υαλουρονικό οξύ. Στην συνέχεια συνεχίζω με το serum και την κρέμα μου!

Οι αμπούλες Arcaya είναι τόσο λεπτόρρευστες, σχεδόν σαν νερό και απορροφούνται σε δευτερόλεπτα από την επιδερμίδα χωρίς να την βαραίνουν!

Θέλεις να σου πω αν κράτησαν τις υποσχέσεις τους? Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, διαπίστωσα τα μήλα του προσώπου μου να είναι πιο "στρογγυλά" πιο σφριγηλά και δε σου κρύβω ότι μου άρεσε πολύ αυτό! Στην συνέχεια είδα πραγματικά την επιδερμίδα μου να φαίνεται πιο ξεκούραστη και "ζωντανή" και σήμερα 1 μήνα μετά την χρήση και των δύο σε συνδυασμό βλέπω και απάλυνση των ρυτίδων έκφρασης γύρω από το στόμα μου! 

Καταλαβαίνεις ότι είναι λίγα τα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά με τα οποία μπορείς να δεις μία ορατή διαφορά μέσα σε 1 μήνα! Αυτό συμβαίνει με τα προϊόντα της Arcaya γιατί είναι άκρως επαγγελματικά, είναι αυτά που πιθανώς θα χρησιμοποιούσε η αισθητικός ή ο δερματολόγος σου, μόνο που τώρα είναι στην διάθεση μας για να τα χρησιμοποιήσουμε καθημερινά στο σπίτι μας! Αυτός είναι και ο λόγος που από την στιγμή που τα δοκίμασα έχω εκπλαγεί και επιθυμώ διαρκώς να δοκιμάζω περισσότερα! 
Τo Dermapur για παράδειγμα που είναι ένας καθαριστικός ορός δεν το αλλάζω με κανένα, και έχω ήδη ξεκινήσει και την δεύτερη συσκευασία του. Διάβασε περισσότερα για τα αγαπημένα μου Arcaya  εδώ, εδώ και εδώ!
Τα προϊόντα της Arcaya είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα φαρμακεία, και πρόσφατα μπήκαν και στο αγαπημένο μου Andele.gr. Οι τιμές για τα Arcaya Hyaluron και Collagen Ampoules κυμαίνονται από 28-35€ για την συσκευασία των 10, που διαρκεί ένα μήνα!
Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς την σελίδα της Neobeauty.gr που είναι επίσημος αντιπρόσωπος των Arcaya στην Ελλάδα και μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους για οποιοδήποτε απορία σου, είναι όλοι πολύ εξυπηρετικοί και θα χαρούν να σε βοηθήσουν!

Fairy Girl αν δεν έχεις δοκιμάσει αμπούλες από την Arcaya, φρόντισε να ζήσεις την εμπειρία γιατί σου εγγυώμαι ότι θα δείς όμορφες διαφορές στο πρόσωπο σου!  Άντε και ελπίζω στα 40's να φαινόμαστε ακόμα mid thirtys!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. Τόσο γρήγορα αποτελέσματα ε? Ειδικά στη σύσφιξη και ανανέωση του προσώπου που τουλάχιστον για εμένα που είμαι πάνω από 40 είναι βασικές ανάγκες. Να δω τι θα κάνω μαζί σου και όλα τα προϊόντα που μας προτείνεις. Αχ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ τις έχω αγαπήσει Ελένη μου, και αυτές αλλά και το οξυγόνο είναι πολύ ζωτικές για το δέρμα μας!!! Φιλια πολλά και καλο σαβκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπώ το υαλουρονικό οξύ, είναι ιδανικό για τα αφυδατωμένα δέρματα! Βέβαια εγώ αργώ ακόμα να χρειαστώ τέτοια πράματα για ρυτίδες, αφού είμαι πόσο; 17; (χαχαχαχαχα θα 'θελα!!) ! Φιλιά Μαίρη μου! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα ακούσει για αυτές τις αμπούλες,αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς,έκαναν,και για ποια ηλικιά,δηλαδή,νόμιζα ήταν για μετά τα 40....!!Για ακόμη μια φορά μου άνοιξες τα μάτια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...