Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Mavi the perfect foundation!!

Γειά σου Fairy Girl...

Ξέρω πόσο αγαπάς το αψεγάδιαστο μακιγιάζ, και πόση βαρύτητα δίνεις σε ένα καλό foundation! Εγώ λοιπόν θα σου δείξω ένα foundation, άκρως επαγγελματικό, σε μορφή κρέμας που καλύπτει με μία κίνηση και αφήνει το δέρμα σου φωτεινό και φρέσκο! 



Το όνομα του είναι Mavi και έρχεται από την Αμερική! Είναι ιδανικό ακόμα και για νυφικό μακιγιάζ, αφού η σταθερότητα του ξεπερνάει τις 12 ώρες, και μάλιστα χωρίς να αφήσει ίχνος γυαλάδας! 

Ναι, ναι, καλά διάβασες! Το mavi είναι ότι πιο επαγγελματικό foundation έχω δοκιμάσει και σε κάθε εξαιρετική περίπτωση είναι αυτό που θα επιλέξω χωρίς δεύτερη σκέψη! 
Έρχεται σε συσκευασία βάζου και πριν βιαστείς να ξινίσεις γιατί δεν σου αρέσουν αυτές οι συσκευασίες (όπως και εμένα) να σου πω ότι είναι τόσο παχύρρευστο που δεν υπήρχε περίπτωση να έχει άλλη μορφή! Μην βάλεις χέρια, απλώνεται υπέροχα με το πινέλο σου αλλά και με οποιοδήποτε σφουγγαράκι! Με το Cosmopolitan (τύπου beauty blender) σφουγγαράκι μου, αφήνει ένα πιο λαμπερό τελείωμα (λόγω του ότι το σφουγγαράκι είναι νωπό), ενώ με το πινέλο το αποτέλεσμα είναι ματ! 

Και με τους δύο τρόπους καλύπτει, όλες τις ατέλειες με μία μόνο στρώση και δεν θα σε προδώσει ούτε καν στην ζέστη!
Αν ψάχνεις και εσύ ένα επαγγελματικό foundation για κάθε "ιδιαίτερη" περίσταση, τότε το Mavi είναι αυτό που έψαχνες! 
Το δικό μου το βρήκα στο All About Eve, εδώ και κυκλοφορεί σε 4 αποχρώσεις! Η δική μου είναι η natural beige και είναι ιδανική για σταρένιες επιδερμίδες! Κοστίζει 29€ και πριν πεις ότι είναι ακριβό, δες το δικό μου που το χρησιμοποιώ πάνω από 2 μήνες!
Τι λές για το Mavi, Fairy Girl? Θα το δοκίμαζες?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. μας ξεσηκωσες φιλη μου! Νομιζω οτι βρηκες κατι πολυ καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομολογώ ότι δεν έχω ξανακούσει την εταιρεία αλλα μ αρέσει να μαθαίνω καινούρια brands.Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτότυπο...δν μοιαζει με τα συνηθισμένα που ξέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...