Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Lierac Soin de teint... foundation!!

Γεια σου Fairy Girl..

Σε ένα παλαιότερο Best and Worst Sample σου είχα δείξει ώς best sample το Lierac soin de Teint. Δύο εφαρμογές που είχα κάνει με το δείγμα που είχα στα χέρια μου ήταν αρκετές για να με ενθουσιάσουν. Έτσι μόλις το είδα σε καλή τιμή, καταλαβαινεις ότι έπρεπε να το αποκτήσω αφού ήταν σε wish list εδώ και αρκετό καιρό.




Το Lierac Soin de Teint είναι ένα αντιγυραντικό foundation που περιέχει μεταξύ άλλων καθαρό υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε. Επίσης περιέχει Orgasol, μία απαλή πούδρα που ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος στη διάρκεια της μέρας καιχαρίζει ένα ματ αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Εδώ και 1 μήνα σχεδόν το φοράω καθημερινά και έχω ενθουσιαστεί μαζί του. Η υφή του είναι κρεμώδες και η κάλυψη του είναι μέτρια αλλά "χτίζεται".

Το πρόσωπο μου δείχνει φρέσκο και φωτεινό (αν και είναι κιόλας δηλαδή!) όλη μέρα! Αγαπώ να το εφαρμόζω με το stippling brush μου και το αποτέλεσμα του είναι εξαιρετικά φυσικό! 2 λεπτά μετά την εφαρμογή μετατρέπεται σε ματ και αυτό κρατάει σε μένα για πάνω από 7 ώρες!

Φανταστικό ε? Δίνει ένα πολύ φυσικό μακιγιάζ στο πρόσωπο και αντανακλά το φώς από το περιβάλλον. Το Lierac Soin de teint περιέχει δείκτη προστασίας Spf 15, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τα πρωινά στην πόλη, χειμώνα - καλοκαίρι! Εγώ επέλεξα την απόχρωση Sable-sand η οποία ομολογώ πώς θα επιθυμούσα να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτή αλλά προσαρμόζεται πολύ εύκολα με την επιδερμίδα οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Να μην παραλείψω να σου πώ πώς η συσκευασία του είναι γυάλινη με αντλία και αυτού του είδους οι συσκευασίες νομίζω πώς προσδίσουν μία νότα πολυτέλειας στο καθημερινό μακιγιάζ μου!
Το Lierac Soin de Teint το βρήκα στο a-pharmacy στην εξαιρετική τιμή των 24,92€ με έκπτωση 30%. Μπορείς και εσύ να το προμηθευτείς από εδώ και να κερδίσεις και πόντους επιβράβευσης με τις αγορές σου!

Μήπως το έχεις δοκιμάσει και εσύ Fairy Girl και θέλεις να ανταλάξουμε απόψεις? Άσε μου σχόλιο, πάντα χαίρομαι να τα απαντώ!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Τι τύπο επιδερμίδας έχεις Μαίρη μου; x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Stavroula ΜΟυ έχω μεικτή επιδερμίδα!! Και το foundation είναι εντελώς mat!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτικό το blog σου.. Να σε ρωτησω η αλλη απόχρωση πως ειναι; Αυτο μου φανηκε καπως σκούρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...