Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Yves Rocher, Remplumping Serum Foundation!

Hello Fairies...

Foundation post σήμερα από μία εταιρεία διαδικτυακού marketing που δεν είχα δοκιμάσει μέχρι σήμερα! Ο λόγος για την Yves Rocher, αυτή τη γαλλική εταιρεία με τις πολύ προσεγμένες συσκευασίες στα προϊόντα της! Η αντιπρόσωπος της Yves Rocher, Debbie de Beaute είχε την καλοσύνη να μου στείλει να δοκιμάσω 2 προϊόντα της εταιρείας! 



Το Replumping Serum Foundation είναι ένα foundation λίγο διαφορετικό από τα άλλα! Είναι ένας συνδυασμός foundation με serum ιδανικό για να επαναφέρει την ζωντάνια στο πρόσωπο σου και να το κάνει να φαίνεται πιο σφριγηλό από ποτέ! Η συσκευασία του είναι γυάλινη, με αντλία γεγονός που το καθιστά πολυτελές αλλά και πολύ βολικό!

Η σύνθεση του περιέχει εκχυλίσματα από 4 είδη τριαντάφυλλων και η μυρωδιά του είναι ελαφριά αλλά τριανταφυλλένια! Η υφή του είναι κρεμώδης και η κάλυψη που προσφέρει είναι σίγουρα απαλή προς μέτρια!

Μπορείς όμως να βάλεις λίγο περισσότερο στα σημεία εκείνα που χρειάζονται το "κάτι παραπάνω" χωρίς να το νιώθεις βαρύ! Η σύσταση του είναι ελαφριά και απλώνεται πολύ πολύ εύκολα, αφήνει το πρόσωπο να αναπνέει και δεν δημιουργεί εφέ μάσκας! 

Το τελείωμα του είναι λαμπερό και βοηθάει στο να δείχνει το πρόσωπο ξεκούραστο. Εάν το δέρμα σας είναι μεικτό προς λιπαρό όπως το δικό μου, μετά από 2-3 ώρες θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ένα retouch με πουδρίτσα για να εξαφανίσετε την περιττή γυαλάδα! 
Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και το πώς μπορείτε να τα αποκτήσετε, απευθυνθείτε στην Yves Rocher Debbie de beaute, εδώ!
Μην παραλείψει να διαβάσεις το guest-post της Julias  για το δικό της αγαπημένο προϊόν Yves Rocher (link)!

Εσείς Fairy Girls, έχετε δοκιμάσει κάτι από Yves Rocher? Αν ναι, πώς σας φάνηκε?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

3 σχόλια:

  1. πρώτη φορά βλέπω τέτοιο προϊον..Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον..Πιστεύω οτι οι ξηρες επιδερμίδες θα το λατρέψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο,τι πρεπει για την μεικτη προς λιπαρη επιδερμιδα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...